Thursday, August 4, 2011

Teaser Tema Kahwin Version Zimie

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Lamanya tak berkongsi cerita dan rahsia dengan anda semua!! Busy teramat mengalahkan PM. Baru balik training kat Spore,blablabla. Macam mana Ramadhan anda semua? Best tak? Saya tak best langsung sebab bendera merah. Pfftttt!

Tangan ni gatal je nak share something dengan korang. Siapa ingat post sebelum ni? Of coz la ingat kan. Thanks sayang2 semua sebab bagi opinion haritu. Appreciate sangat4x. Hihihi. Dan keputusannya berada di tangan. Jengjeng. Saya dapat dah tema kahwin yang diidam-idamkan itu.

Tapiiiiiii nak buat as teaser dulu boley tak? Bukan gedik la!! Takut la nanti tak jadi. Majlis lambat lagi. Macam2 boley jadi kan? Huahua.

Teaser tema kahwin ku.



Happy sangat sebab Bonda da setuju nak buat 'TEMA ITU'. Tema warna apakah itu? Nantikan!!! Nak reveal lambat-lambat sikit. Dekat2 majlis ke? ;P

Yang pasti lepas ni dah boley fikir pasal pelamin, baju bridesmaid (perlukah ini??), baju kahwin, doorgift. Oh banyaknya nak kena fikir!!! Stop dulu. Sambung esok la pula. Ok.

Bai :)

9 comments:

  1. hahaha hani.nantikan ye.tungguuuu

    ReplyDelete
  2. zimie... kemanakan anda menghilang.. terasa kosong tanpa dirimu... ececeh, poyo pulak.. warna ape tu zimie, bgtau hana je... hana janji... hana akan bgtau semua org... biar satu dunia tahu. hahahaha! zimie, tak pose ye... tadi curi2 makan ye...

    ReplyDelete
  3. Alamak,a de teaser la plk.. Dah ade warna tema dah kena bergerak laju ni..hihi

    ReplyDelete
  4. hana~wawawa dunia ini juga terasa kosong.penat sgt training.otak tepung.hehe ok dear.nanti zimie bagitau keh.tahun depan ley tak?hihi ;p

    ct~teaser dulu.jengjeng.kamon ct.jom kayuh sampan sama2 ;p

    ReplyDelete
  5. purple!!haha..... rinduuu zimieee

    ReplyDelete
  6. wow.bestnye....share la k..=)..

    ReplyDelete
  7. put~teeetttt salah hehe rindu puttttt gak.bising la kte ni kan.sobss nak update blog pun takley.hihi

    lala~ok nanti saya share k.:)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)