Saturday, August 20, 2011

Nervous

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***
Ada orang tu kan, semalam dia SMS cakap album tunang dah dapat dah.

Mood: Happy sesangat (^^,) thanks syg sebab tak henti-henti melayan kerenah budak kecik ni. ;P

tapi...

berdebar-debar. Cantik ke album tunang ku agak-agak? Camne la rupa nya ye.

Boleh pulak dia sms macam ni
"Banyaknya dugaan nak dapat album tunang ni. Harap-harap dia suka la"

Apa maksudnya??? Tapi takley nak tengok harini sebab dia balik kampung. Ok esok jumpa. Tak sabar! Tak mengharap pun tapi NAK SANGAT tengok gambar tu. Nervous!! Tetiap minggu menanti tau. Sampai stress-stress dibuatnya. Hihi

Ade sesapa nak tengok album tunang ni ke? Kalau takde, malas nak tepek kat sini. Hik hik :P

Happy weekends to als. Jom shopping raya!!!


8 comments:

  1. i bru blik dr shopping..punyelaa ramai manusia.. >.< tapi zimie jgn lupe tepek album tu ok.. haha.. nk tgk!!

    ReplyDelete
  2. zimie!!
    comeynye blog anda. :)
    jgn risau..insyaallah cantik. hehe..

    ReplyDelete
  3. zimie..nk tgk ur pics...jnji ok upload..kte tggu hehe..jgn rsaula dear sure cntik gmbr2 zimie sbb tuan empunya bdan pun mmg dh cun..:-)

    ReplyDelete
  4. sape kata taknak????
    nak sgt2..........!!!
    zimie.......post banyak2 gambar tau.......

    ReplyDelete
  5. nak tengok gambar tunang zimie... nerves jugak ni... hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  6. sf~wah bestnye dier shopping raya.beli ape tu?hihi

    amy~hehe thanks laling.saje mengubah keadaan.cewah.ok nnt zimie tepek.:p

    amani~hihi ok2.amani punye pasal.keskes.

    lijah~mane tau takde org nak ke..haha tak tertanding gambo lijah.zimie nye biase2 je kot

    hana~hehe neves gak ni hana.^_^

    ReplyDelete
  7. zimie, mesti la nk tgkkk. sila tepek cecepat plishhh

    ReplyDelete
  8. Hi, Congrats on your wedding!

    Have anything special for your special first night?

    here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

    Click Here: Lingerie Cabin

    or Click Here: Lingerie Cabin@FB

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)