Sunday, August 7, 2011

Matta Fair 2011 (Special for Newlyweds)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ok this post is NOT specifically for me sebab my wedding LAMBAT lagi kan tapi tak salah kan nak share. In case pada sesiapa yang belum tahu Matta Fair ni menyediakan promosi untuk bakal pengantin yang nak honeydew a.k.a honeymoon. Oh bunyik sangat menarik. Oupss!!;P

Mari lihat poster nya yang cun itu..

Acara : Matta Fair 2011
Tarikh : 12 (Jumaat) -14 (Ahad) Ogos 2011

Tempat : PWTC, Kuala Lumpur
Hall 1 & 2 (International)
Hall 3 (Domestic)

Masa : 10 pagi - 9 malam

Wow!! Best kan. Untungnya sape2 yang wedding this year!!!! Dem my wedding lambat lagi. (Mood:Jealolus. ;P) Kalau tak, lama dah grab. Tapi takpe i punye tunggu Matta Fair tahun depan lak. Ntah2 lagi best promo dia (Hahah ayat sedapkan hati)


Info tambahan:
Harga Tiket = RM3 (Nasib tak mahal. Fpheww)
No telefon untuk dihubungi = 03-9222 1155


Boleh juga klik sini untuk MATTA Fair Deals. Menarik ok!! Nyummeh. So apa lagi. B2B sekalian, sila terjah PWTC weekend depan ok!! Yang dah kahwin pun boleh jugak. 2nd or 3rd honeydew ke. ;P

Sumber : lovelyshafa dan Matta Fair


p/s: Kejap lagi nak ke Mines teman EF beli tingkap. Pssstt EF tu nama gelaran untuk my tunang. (Nak tukar nama macam Nida gak. Boring asyik panggil encik tunang je. Hihih)


9 comments:

  1. nk pergi..tapi duit takde.. hihi

    ReplyDelete
  2. Kebetulan balik... rasa mcm nak pergi... tapi ntah sempat ke tidak... huhu. Boleh tak nak ambik cuti sebulan uruskan semua pasal kahwin..

    ReplyDelete
  3. eh, kalau kawen thn depan ape slhnye g, kan..slalu bukan promo die valid lame gk ke? hihi. ntah tatau.

    ReplyDelete
  4. harap ada promo yang sesuai! nak pegi!

    ReplyDelete
  5. psst zimie.EF mcm sgkatan nme emi lak hikhik :P nk soh eman usha la..harap2 die rajin haha

    ReplyDelete
  6. yeayy..10 august i ke kl..so leh la singgah skli ;) thanks for the info

    ReplyDelete
  7. hehe pergi yer korang.moga dapat grab promo yang best2.zimie tak kut.(menyerah kalah.konon nak pergi tahun depan) :P

    ReplyDelete
  8. owh......terngnnya nak pegi...boleh x nak soh encik tunang tgk2kan..kerna diriku di pulau..ehehehe

    ReplyDelete
  9. Ermm..sesape nak sponsor sy punye hornymoon dipersilakan.. eh eh.. slh ruangan plk..hehe.. Nak pegi, nak pegi.. yey yey..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)