Tuesday, August 23, 2011

Mana Satu Nak Review Ni?

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ok nampaknya album gambar dah dapat. Softcopy pun dah dapat. Ade riban-riban dalam lappy ni. Macam nak review yang mana satu eh?? Poyo je statement. Its just engagement event ok. Belum kahwin lagi. Pftttt.

Masih memikirkan mana satu nak direview. Baju tunang? Handbouquet? Doorgift? Pelamin??? MUA??? Sebab baru tadi shopping 'senjata rahsia' untuk majlis nikah nanti. Maybe ada a few BBF yang dah tahu. Wink wink.



Btw majlis biasa-biasa je. Tak gah pun. Pelamin pun takde. ;)

15 comments:

  1. ehem 'senjata rahsia' he3.
    wow. cpt ulpoad pict tunang.
    mesti cantik ni.
    mana2 pun boleh review.
    mini pelamin atau baju pun bleh dulu.

    ReplyDelete
  2. doorgift....! hantaran....! paling suke zimie punya yg itu....hehe

    wondering....apela senjata rahsia die tuu......??

    ReplyDelete
  3. review sume-sume..
    zimie, apa senjata rahsia tu??
    nak yahu jugak... huhu

    ReplyDelete
  4. i mcm tau je senjata rahsie itu. cepat review!!! :p

    ReplyDelete
  5. fariza~hehe baiklah.kene one to som! haha

    lijah~haha ok2 doorgift maybe boleh.tapi OP takde ambik gambar plak.terpaksa la amik from camera murah.hukhuk adela senjata berguna pada masa hadapan.hihi

    hana~ok dear.hehe jengjeng :P

    amy~ekeke opsss.ok2 nanti zimie review :P

    ReplyDelete
  6. ngadala kan senjata rahsia.haish.cepat review.i pun nk wt rujukan.eceh!

    ReplyDelete
  7. kak long pun nak angkat tgn sebab nak tgk! ;)

    hehehehe..

    ReplyDelete
  8. review senjata rahsia la dulu..:P

    ReplyDelete
  9. doorgift and hantaran la zimie =)

    ReplyDelete
  10. dba~hahaha ok sayang!sabar2 :P

    mia~pic banyak sgt.taktau nak pilih mane 1.hehe

    ekin,tqah,kak long~baiklah!!tunggu hehe

    kina~errkk alamak dah request.haha ok2

    nida~banyak gak yg suruh review doorgift n hantaran.baikkk ;)

    ReplyDelete
  11. review sumer je sekaligus mcm i punye.. haha.. ;p

    ReplyDelete
  12. x kire bgtau gak aku ape senjata rahsia tu

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)