Friday, August 26, 2011

Hantaran Masa E-Day

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Since, dalam banyak2 review, ramai suruh review pasal hantaran kan. Takla ramai, 2 bebudak ni je. Hahah To Lijah and Nida, here goes for you!! Sebok je nak tau hantaran orang kan. Hihihi by the way memang takde yang special pun hantaran untuk tunang kali ni. We keep it simple to the fullest!!! Macam kelakar pun ada. Dahlah tangan kejang kejung, ada hati nak DIY hantaran kan? Grrr tak suka tengok hantaran sendiri. Kahwin nanti nak suruh mak andam buatkan. Boleh? (-__-)

Gambar2 pulak si OP ni tak amik semua gambar hantaran. Dia amik sikit2 je. T_T. Macam mana nak tunjuk kat korang. Errr ada ke nak tengok ni? (*_*)



Hantaran to EF (Tema : Hijau Putih)
1) Sireh Junjung
2) Kain Nikah
3) Cake in a jar (Baked and sponsored by lovely friend, Gendut)
4) Chocolates
5) Towel
6) Fruits
7) Sejadah





Hantaran to CZ (Tema : Cream Putih)
1) Sireh Junjung
2) Kain Nikah
3) Cakes
4) Chocolates
5) Towel
***i wonder why untuk cincins, belah lelaki takde letak dekat hantaran. Means mak dia pegang kotak tu, simpan dalam beg. Bila majlis, keluarkan from kotak. I thought dia kena masukkan dalam salah satu hantaran. Hahah nvw, settel dah pun ;P



Kan Cik Zimie dah cakap simple je. Takde langsung beg, kasut, perfume. Nanti lah tunggu time kahwin kot. Malas nak memikirkan sebenarnya. Yang penting Cik Zimie punya jari tu kan tengah 'bling-bling' disinari cahaya keemasan. Muahahaha gelak jahat.

Tenkiu sayang for the lovely cincins, hantaran dan semua2 yang dilakukan selama ni. Thanks again for all the things you've done. Tetiba teringat singer The Killers. Psssttt dirty little secret is, Cik Zimie memang peminat TK dari dulu sampai sekarang. Shhhhhh!!

Okai till then, I tau semua sibuk nak raya kan. Woooho it's my last day today kerja. Tak sabar nak cuti. Nak cuti puas2.

..and plus it's my LAST YEAR BERAYA AS GADIS. Oh sungguh sadis secara tiba-tiba. T_T Okla nak layan perasaan kejap. Bye.


13 comments:

  1. cntik. suka !!! hik3. sama. last raya sbg gadis :)

    ReplyDelete
  2. cantik dah ni.
    ape pulak tangan keras kejung.huhu. cantik sgt dah ni. yg dalam botol tu comei nyee~~

    ReplyDelete
  3. botol tu mmg comel mcm zimie....
    eh, zimie comel mcm botol ke??? bukan...bukan...hahaha

    zimie, bunga ape pakai tuu.....santek sgt2.....

    ReplyDelete
  4. yeke thanks sayang2 semua!!macam segan pun ade.

    lijah,zimie pon taktau bunga ape.men rembat je dekat nilai 3.asal cantik,beli je.hekhek.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..sumer run smoothly~

    ReplyDelete
  6. haha...I haven't tot about last raya as gadis..neway sedih x jd buka puasa same ko hari ni..so mayb nx time.

    ReplyDelete
  7. loveee the simplicity ! cantik CZ! memang tangan kretip neh! hee.

    btw, i pun raya last sebagai gadis! ewah nak jugak. :D

    ReplyDelete
  8. thanks amal,kak long:)

    bff~ko memang salu lupe kan.hehe lepas raya kite gather ramai2 k.muahh syg ko!!

    imy~haha yeke dear.thanks!!jom raya sesama as gadis!!:)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)