Friday, August 26, 2011

From Bangi With Love

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

It's my last day at workkkkkk. Bukan resign. Tapi cuti selama 6 hari je. Hihihi.


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini




SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA BLOGGERS, B2B, SILENT READERS dan KAWAN-KAWAN yang skodeng blog ni (I know who you are!! Ekekeke)
MAAF ZAHIR & BATIN kalau ada salah dan silap (Macam takde je kan). Yang dapat DIY kad raya daripada I tu bagitau la ye cantik ke idok. Hihihi


Semoga kita sama-sama mendapat keberkatan di pagi Syawal
Semoga kita sama-sama dapat mengeratkan silaturahim antara sanak-saudara
Semoga bertambah-tambah jalinan ukhuwah antara kita
Semoga yang jauh dapat didekatkan
Semoga kita dapat saling memaafkan antara satu sama lain

:)


Take care ye korang. Hati2 di jalan raya buat yang balik kampung tu. Drive safely. Don't sleep and drive. Ehhhh :P Cik Zimie beraya kat KL aje. Jadi tuan rumah dan ketua pasukan. Sedara mara belah Bonda pulak yang datang sini. Weeee

p/s: Teringat zaman skolah dulu, pi kutip duit raya dari taman ke taman di kampung halaman best sangat!!!! Now bagi $$$ kat kanak-kanak pulak. It's their turn. Till then!

(^_^)


14 comments:

  1. makcek, selamat hari raya gak....
    muah, muah, muah....!!!

    seronok dpt cuti 6 hari.....org cuti 2 hari je tau...!!!! hu3.....

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya zimie,dulu beskan raya mase kecik2,round menjalara,kutip duit raya,hehe

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya ..
    jom exchage link

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya =) wah,dok bangi ke...dekat la kte

    ReplyDelete
  5. salam b2B yee..im B2B from pahang

    selamat hr raya :)

    list u k :)

    ReplyDelete
  6. SELAMAT HARI RAYA cik zimie! ;)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya aidilfitri zimie~~!!!maaf zahir batin:)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya zimie..makan ketupat ingat nida ye..heheh

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)