Monday, August 22, 2011

Album Tunang :)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Akhirnya penantian yang sungguh menyeksakan jiwa ini berakhir sudah. Hihihi.

Ada 4 orang tukang MUA merangkap Kak Nam, tukang penyibok, tukang lari ke bawah rumah. Ekeke tu semua my lovely cousins. Did I ever tell ya that I didn't invite my friends?

Campak2 handbouquet yang Hana Yoriee buatkan. My cousins jugak jadi pelakon tambahan yang tak berbayar. Hihihi.

Atas: CZ
Bawah: EF
:)

Sarung cincins. Time ni la, kaki ku bergetar. Jantung ku berdegup kencang. Hahaha thanks kepada bakal-mama-mertua sebab jadikan ini semua kenyataan. ;P


I have no words to describe. It is so lovely. Cantik sesangat. Kemas. Penuh teliti. Cuma yang tak best sebab CZ demok. Kata EF takpe sebab sama-sama demok. Errrrr.

Our OP bagi sticky album. Sebab tu je paling murah. Ada 50pcs gambar yang dicuci. Bagi DVD juga yang ada thousand of unedited pictures version. Kalau nak tengok dengan lebih mendalam, boleh click my EF punya Facebook. {LINK} Yang OP dah edit,dia tak bagi. Pftttttttt. EF cakap dia bayar RM350. Harga kawan-kawan. Bestnya ada geng2 OP ni kan.

Apa pun time kaceh Mr Fiance!!!<3 sebab bagi kawan-dia-a.k.a-photoG-yang-peram-gambar-ni-selama-2bulan1minggu. Hahah dramatis sungguh!! Thanks to Mear & Mat to make this happened. Eventough saya tau dia tak baca blog ni.

Kalau dapat tengok album ni secara live memang best. Rasanya dah 80x belek2 gambar ni. Perasan sendiri. Ekekeke biorlah.

*senyum sampai telinga*

23 comments:

  1. bestnye!kina tak suka album tunang sendiri..hehe..:P

    ReplyDelete
  2. WAHHHHH!........meriah nyer album gambor cik zimie ni....

    TERBAIK LA!!....kak long teruja la ngn album CZ ni...mesti hari2 tgk jugak kan, mcm kak long kan...ahaks! ;)

    ReplyDelete
  3. wah best2..i dulu xde pun album tunang. pic tunang pun xedit lg. Lol

    ReplyDelete
  4. ah bestnya ada album.. naper u all ada album tunang..??? i xde pown... *jealous* hmmph!! *pusing kepala ke kiri*

    ReplyDelete
  5. wah.sonoknye.iza asyik dok belek lam folder lappy jer.bila ntah nak cuci.theee..=)

    ReplyDelete
  6. Cantik je album zimie.. Lieza punye gmbr tunang xde edit.. so xcantik sgt.. Lieza sama mcm Kina..xsuka album tunang sndr..hehe..

    ReplyDelete
  7. zimie... comelnya zimie.. mana ade gemok.. gebu tau.. ^_^
    hana pulak eksaited lebih.. hihi

    ReplyDelete
  8. bestnya ade gmbr album.hehe.i takde album.semua soft copy je.dh nk kawin pn i tak print2 lagi.kakakakakakaka ;p

    ReplyDelete
  9. kina~lah naper tak suka kina.mesti ade pape tu.ekeke

    kak long~kite dah macam kaklong.excited dpt gambar album.haha ptg ni blk keje nak tgk lagi la.:P

    SF~alala sabar ye dear.yang ni pon op yang editkan.i tak reti.hihi

    renee~saje je daling.album ade.tp pelamin takde lak.jimat cost.cost byk ke OP.ekeke

    ReplyDelete
  10. iza~nanti g cuci tau.hihi

    lieza~alala jangan la begitu.nanti edit cantik2.mesti suka tengok nanti.:P

    hana~yeke thanks syg.muah3x:)

    lisa~haha nanti bila dah kahwin, u combo skali print tunang+kawen.mcm lagi best je album gitu.hehe

    ReplyDelete
  11. cntiknye album tunang heheheh..album tunang uya hmmmm hehehe..best2 ade kawan op jugak..senang keje

    ReplyDelete
  12. takde gambar tunang yang cun~~ sigh~

    ReplyDelete
  13. besnye ada album tunang...nida xda..huu..eh..mcm fist time tgk EF..hehe..

    ReplyDelete
  14. lps ni tiap2 mlm la u akan tatap album ni...hehe

    ReplyDelete
  15. uya~hihi ala nape dear dgn album tunang?saje la tu.:p

    schakeyra~alala jgn sedih2 ye.

    nida~haah 1st time la yang nak tepek sini.malu pun ado :P

    nana~tak dpt tgk si tunang, tengok gambar dia pun jadilah.hihi

    ReplyDelete
  16. Kite plak jgn katakan album.. nk pilih gambar utk wat album pun blom lg walaupun dah lebih sebulan majlis tunang.. ~huhu~

    ReplyDelete
  17. cantik gambar zimie...i like....:-)

    ReplyDelete
  18. mimis~alala takpe.yg pnting softcopy ade.nanti ade masa g cuci ye.tepek dekat sticky album.done :)

    amani~thanks darling.hikhik blushing

    ReplyDelete
  19. tantik2 .. mmg best de album gtu .. pic ryn yg ari tu pun lum print lg .. punye la liat nk mencuci .. hehe

    ReplyDelete
  20. Hi, Congrats on your wedding!

    Have anything special for your special first night?

    here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

    Click Here: Lingerie Cabin

    or Click Here: Lingerie Cabin@FB

    ReplyDelete
  21. kenangan terindah! ieda buat sendiri je semua nie hu..hu..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)