Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday : Wedding Signage

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Wedding signage?

Menarik gak. Letak depan pintu masuk ke. Macam mana nak buat ni. Tebuk polistrin ke?

(o.O)

22 comments:

  1. mmg menarik...sila buat..kalao nak lagik besh....buat as walkaway....comellll!!! samada letak dalam rimbun bunga or..gantung belon kat kelilingnyer....lawa lawaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Ke die gam kat blkg huruf tu eh? Menarik nak tau jgk ni..

    ReplyDelete
  3. ribbon tu mmg gam kat belakang huruf tuh....tapi we all can be more creative than this...go go go tuan tanah!

    ReplyDelete
  4. cantik2...
    tp tkot budak2 buat main jer...
    uhhuhuhu

    ReplyDelete
  5. nice la zimie hehehe..it is creative enough tau hehehe...suke2..tertarik jugak nk amek idea tp uya x tau nak pacak mane plak hehehe

    ReplyDelete
  6. hani~haah as walaway pon santek.mane nak boli benda alah tu?huruf2 tu nak DIY camne? *masih blur*

    ct~gam aje.gam tembak pun boley dear.;)

    ekin~haah bebudak tangan gatal main2.kene hire bodyguard jaga tepi singage tu kot.hehe

    uya~hahah uya wat majlis ktne?rumah ke majlis?letak jela depan pintu masuk.hihi(pepandai je kan)

    ReplyDelete
  7. macam gam je kat blakang huruf tu. idea ni kreatif. sile merajinkan diri DIY ye. hihi.

    ReplyDelete
  8. nice la cik zimie...memang menarik lagi warna tu...nampak lembut jer...btl jugak,,,buat sepanjang perjalanan ms pengantin laki nak masuk tu..hahahah...serabut ker? mnagrut je kan kak long ni..ahaks

    ReplyDelete
  9. jap2, tak nampak lagi funginya untuk ape.. huhu, otak beku tak kreatif ni memang lambat faham benda2 berseni ni.. huhu. huruf tu huruf nama pengantin ye?

    ReplyDelete
  10. amy~kalau rajin la.ekeke.tengah pikir camne nak buat tu.

    kak long~yup as walkaway.terpikir nak letak luar dewan.haha berangan je zimie ni kan.

    hana~haah nama pengantin.pastu cacak depan dewan.hihi sudah paham ka?zimie pon taktau.saje je ternampak idea ni.nampak macam woww ;p

    ReplyDelete
  11. cantik2...

    mcm sng je nk buat...kekeke....maybe blh cucuk dgn jarum or gam je ribbon tu...kalo mls, stepler jer! haha

    ReplyDelete
  12. nana~nana pandai DIY.tu senang je.ekeke kalau i jadi buat, i pon terpikir nak stapler.malas gela pompuan ni kan.hahah

    ReplyDelete
  13. cantik! xpenah terpk idea nih..zimie buat lah utk wedding nati ye :)

    ReplyDelete
  14. emie~errr emie wat dulu boleh?nanti zimie tiru k.pasal majlis lambat lagi.hehe

    ReplyDelete
  15. hehehe nice idea..kena gantung tinggi2 biar tak sape mampu capai....tu lg selamat...huhuhu :)

    ReplyDelete
  16. mima~baiklah.akan cuba buat.hehe sangkut atas pokok tinggi ke kan;p

    ReplyDelete
  17. zimie..huruf2 tu sila DIY..peli polisterine yg petak2 panjang tu lepas tu trace n potong ikoot huruf..kalau malas..buat je macam ai buat kat kenduri ai...hahahhahaa...tapi kalau nak gantung u kene pastikan huruf2 tu agak berat supaya tak terterbang2 sgt

    ReplyDelete
  18. orrr u beli je huruf2 blok yg dah siap juai kat kedai mainan kanak2 tuh...gantung kan aje..kan senang!!! (apsal ai tak terfikir benda ni masa ai kawen tu hari??)

    ReplyDelete
  19. hani~saya juga terpikir begitu.kena cari polistrin.semangat2 gigih ni.hahah adoi camne nak kasi berat tu.kene kurek dalam dia letak batu ke hape?kehkeh

    i suka idea u beli huruf2 blog.yg ala2 karpet tu pon boley.tapi macam kekanak sangat lak plak.hihi ok2 i'll try.insyaAllah :)

    ReplyDelete
  20. nice! zimie sila buat camni on ur wedding kay? :D

    ReplyDelete
  21. nak beratkan dia senang je.....u kene lekat kadbod di belakangnya...atau di dalam (sebelum wrapping berlaku)

    ReplyDelete
  22. renee~hahaha adoi semua suruh buat.neves makkk ;p

    hani~oooo balut dgn kadbod.okeh idea yang bernas!tq sifu!! jenuh gak nak buat tu kan.

    macam nak start skrg je.pastu simpan buat pekasam.dekat2 majlis baru kuarkan.hehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)