Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday : Untuk Minda yang Cerdas

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Belum habis khatam buku ni...


.
.
.
.
.
.
.


Dah pergi beli buku ni...


Mana satu harus diutamakan? Mestilah anda dah tahu kan.

Ok bai.


11 comments:

  1. zimie, i love to read... ^_^
    Buku yang first tu dah lama cari.. best tak buku tu? Sekarang dah ade versi translate ke BM punya kan? Mcm nak beli je. Sebab malas nak baca BI. Memang dasar perempuan pemalas ni.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  2. heheheh..klo betul la ade versi melayu kata MS, kak long pun mcm nak beli gak, sebab kak long ni kan antara termalas baca buku..heheheh ;P ckp keburukan diri lak...ahaks!

    ok la cik zimie, thnks sharing...ummmuahhh..

    ReplyDelete
  3. bagus-bagus rajin membaca.. part ni xleh nak twin cos i malas nak membaca.. haha.. tapi suke baca magazines... hehehee ;p

    ReplyDelete
  4. bagusnye zimie suka baca2 hehehe

    ReplyDelete
  5. masa rara kusus kawen pon ustaz tu suh cr buku tu.

    dear u dlm b2b club i.

    ReplyDelete
  6. jom membaca!

    i pun suka membaca. but more to chic-lit novel la. tak berilmiah pun. heee~

    ReplyDelete
  7. hana~kan kan.suka membaca gak.tapi skrg busy.1 buku mahu dalam sebulan dua baru abis.huhu.alamak tak sure pulak dalam BM.hehe best gak buku dia.baru baca 20pages je konon2 dah 'paham' lelaki la ni.apa dalam buku tu cakap sebiji dgn perangai sang lelaki.hihi

    kaklong~g cari versi melayu saneh.hihi.ni sebab orang belikan,ikutkan hati nak je baca melayu versi gak.agaga ;p

    ReplyDelete
  8. renee~alaaaa u ni kan.slack kat situ.ekekeke takpe2 mag pun bahan bacaan gak ;p

    uya~takmo join ke??hehehe

    rara~really?err u yang mana eh.jap i try add u.hehe

    atiqah~saya pun sebenarnya suka yang chic-lit.ekeke ni dah dekat kahwin memaksa diri sendiri baca bahan2 berilmiah.;p

    ReplyDelete
  9. neeza~best dear.yang 1st tu banyak cite pasal lelaki dan perempuan.macam mana nak paham antara satu sama lain.

    yang 2nd tu banyak kaler2.tak boring baca.semua cite psl macam mana nak prepare diri dengan bulan puasa yang akan tiba.ada doa,etc.dannn siap ada resepi belakang tu.(haha.makan jela ko igt ye)

    ReplyDelete
  10. wah msk je sini trs nmpk buku...bgs2x jd ulat buku...+ ilmu

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)