Wednesday, July 6, 2011

Nak Bagi Award. Jengjeng.

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Hai sempena dengan bulan puasa yang hampir tiba (eh eh ada kena mengena ke?;P) dan sempena nombor cantik My Followers dah mencecah 133 (takde kena mengena jugak dengan award ini.haha), saya dengan rasa rendah diri, rela hati nak bagi sesuatu.

Jengjeng.

Di kala orang lain dengan Wordlessnya, saya dengan Awardnya. Hihi. Saya berhasrat nak bagi award/pingat kepada B2B / Ex-B2B yang RAJIN MACAM SEMUT DROP BY COMMENTS AND ADVISE. Korang memang meletopsss dan sportrim. (Read: sporting) Sayangsss korang!! (^^,)


..so now I present My Top Commenters Award to:
*bunyi deram*

1. Miss Sunshine a.k.a Hana
2. ~Nana~
3. Nida
4. Puan El
5. Lijah
6. Lisa Lisut
7. Dba
8. Wanie
9. Mia
10. Poyaty

Terima lah award yang tak seberapa ini. Malu-malu kucen kejap.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sumber: Berdasarkan statistik Blogger Widgets

To all my TOP COMMENTERS, you'll are sooooo lucky. Eceh. Terima kasih banyak4x sebab rajin menghendap, mengintai, mengomen, membuat onar (eh.hahah) di belog ni. Jadi, jangan memalu nak ambil award ni ye. Buat je macam rumah sendiri. ;P


p/s: Haruslah ada burung kan. Trademark. Hihi



With luv,

21 comments:

  1. Zimie.... serius macam tak sangka dapat award ni... thanks zimie.. ilebiu lah dear.... terasa diriku dihargai.. hahaha.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hikhikhik.....sungguh xsangka! Danke schon. blk umah kang el copy ek...nk lg la cmni... nk mkn kek kawin zimie lak. heee....

    ReplyDelete
  3. wow.serious i no.6? hahaha.mcm mana u track.hahahaha.thanks by the way.i igt dpt satu treadmill td.hahahaha

    ReplyDelete
  4. waaaa tq! tempat ke-2 gitu! kekekeke

    ReplyDelete
  5. hahaha, i paling corot. mesti budak x pandai neh. hahahaha

    ReplyDelete
  6. hana~lebiu tu jugak hana ;)

    el~thanks 4 ur support puan el.hehe

    lisa~i gune si blogger widgets tu.erk nak kasi treadmill tunggu i jadi jutawan dulu ye.hahah

    nan~hehe welcome dear.teringat acara sukan zaman skolah dulu2 dapat no.2.hahah

    ct~erkk kalau top 20 ade kut nombor ct.hihi

    ReplyDelete
  7. yaty budak paling notty.tu pasal dpt no.10.ekekek

    ReplyDelete
  8. puan el~alamak dia mintak kek kahwin plak.*lari laju2 takmo jawab* hihi

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhhhhh siap ade top commentor lg nie hehehe..good2 heheh

    ReplyDelete
  10. uya~sesaja je uya.nak wordless wednesday gak.takmo kalah.hihih

    ReplyDelete
  11. hehe..thanks akak..
    comel je burung tuh..
    hari 2 top 3,
    nape tah jatuh merudum..huhu

    sorry lame tak singgah eh ^^

    ReplyDelete
  12. wanie~la akak tak perasan plak.neway masih dlm top kan?hehe thanks dear coz sudi jenguk blog yg suram ini ;)

    ReplyDelete
  13. dik VCO tu sesuai je untuk anak dara..untuk kesihatan diri..cubalah k

    ReplyDelete
  14. alamak. nama nora xde :( kena rajin mengomen lagi ni !!!!!! heehe

    ReplyDelete
  15. hehe........malula dpt award...mmmuaaahhh....tenkiu cayam..!! hehe

    ReplyDelete
  16. Hee....support org br nk kawin ni. eekekeee....happy for u,dear...~~!

    ReplyDelete
  17. btw kan..el suka design award tu. comel! el ada satu yg ade theme birds. so sweet~~!!

    ReplyDelete
  18. sue~thanks!!hehe order dah VCO from my friend.

    nora~hehe cikgu yg busy sgt.takpe2 next time dpt award lain.;p

    lijah~agagag suka la tu.bweeek ;p

    el~hehe zimie suka gak.burung2 bunga2.sweetttttt kan :)

    ReplyDelete
  19. zimie!!!thanx sangat2...hehe..sorry, kebelakangan ni nida bz sket..huhu

    ReplyDelete
  20. nida~welcome dear.saje kaco nida tadi.;p

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)