Wednesday, July 20, 2011

Majlis Perkahwinan Farah AF2 & Johan

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Rata-rata semua dah pernah tengok gambar Majlis Perkahwinan Farah AF2 kan? Aku ni masih gatal tangan nak letak gambar2 diorang gak. Takmo kalah! Cuma dari persepsi lain la. (Maybe korang dah pernah tengok gambar-gambar ni) Yang dah tengok tu, senyap2 sudah.

Saya suka tengok Farah. Sejak zaman AF lagi. My Ayahanda pun suka gak. Siap SMS mengundi. Over kan? Time tu saya lak sibuk undi Zahid. Ngehngeh. Suka tengok Farah dekat rancangan masakan Rasa Halal Orient di ASTRO Oasis. Lagi2 dah pakai tudung sekarang. Suka sangat. Pendek kata, ala-ala peminat diam-diam la ni. Hihi

Oleh tu, suka untuk saya meletakkan sedikit gambaran tentang Majlis Perkahwinan beliau. Diambil dari email my cousin, Kak Fariza (orang yang sama forwardkan artikel suami-isteri akhirat tu) Kehkeh kuat gosip kakak sorang ni.

Mari sama-sama cuci mata dengan majlis pernikahan Farah dan Johan di atas kapal Cruise Tasik dan majlis bersanding di Tasik Pullman Putrajaya ini. Kalau tak salah, majlis ini menelan belanja sebanyak RM200K!! (Im not sure this rumors is true or not)

Baju Nikah Off White. Busana moden Farah rekaan Zery Zambry.



Gelang emas putih kah itu? Mesti mahal. (-_-')



Sangat suka hantaran2 Farah. Seriussss! Mutiara kah itu? Geram tengokkkkk! Kaki hantaran tu ala-ala seramik. Uish mesti mahal kan?


Pelamin di kala siang. Full of flowery.


Pelamin di kala malam. Transparent Canopy Tent. Cantik sangat2!! Sesuai untuk majlis di waktu malam. Nampak bintang2 di langit.
Cake Kahwin bertemakan Garden theme! Nampak tak canopy tu? Cantik nyeeeeeeee.

Baju Bersanding. Harus la bertemakan Garden jugak kan? Nice sangat ;)


Kata-kata terakhir : Tahniah diucapkan kepada Farah dan Johan. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. Sama cantik sama padan ok! Meowwww~~
Eh tetiba keluar suara kucing. Apehal. Twins kot kita ni Renee. Hahah

10 comments:

  1. nie adalah pengantin paling cantik 2011

    ReplyDelete
  2. Setuju dgn ekin. Muka die seri pengantin terserlah sungguh. Artis memang dah biasa make up pakai baju cantik segala bagai tapi die mase kawen nampak cantik dari biasa.

    ReplyDelete
  3. betul2 pengantin tercantik, tersopan, terayu n tergrand hehehe..suke laaaaa

    ReplyDelete
  4. farah sgt berseri2..! kan?! suke wedding dorang.. hmmmm *Verangan*

    ReplyDelete
  5. siyes muka dia nmpk sgt2 berseri...sopan je, nk tengok pon best :)

    ReplyDelete
  6. dia sgt cantikkan zimie..suke sgt tgok!!!

    ReplyDelete
  7. ekin~betul!!!;)

    ct~kan ct kan.suka tengok farah.:)

    uya~byk nye TER anda tu.ekeke TERkebabom boley tak?

    renee~betul.serius setuju dgn renee!!seri pengantin kan.hehe

    maria~byk RM boleh la buat unik2 belaka :)

    ReplyDelete
  8. put~cantik sgt dear.suka jugak!!dia dah bertudung ni, lagi cantik ;)

    ReplyDelete
  9. mmg cantik time farah kawin ni..

    naik seri muke dier..;-)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)