Friday, July 8, 2011

Kisah Hati

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers

**

Macam sayu hati. Ini minggu last. Minggu ni la baru rasa happy sangat100x. Haritu sempat la ala² candle light dinner dekat kedai ikan di alam anda, putrajaya. Last supper bak kata si dia. Hurm saja je kan buat ayat tragis.

Selama ni si dia kerja dekat. Tapi baru² ni dapat tau, si dia dapat offer kerja lain. Kerja yang menjamin masa depan. Kerja tu jauh. Tapi masih di dalam semenanjung. Dan masih boleh jumpa weekend. (itu pun kalau masing2 tak busy)

Suka? Itu sudah tentu. Aku lah orang paling happy di dunia. Senyum sampai telinga.

Tapi...

Biasa la kan. Bila dah biasa duduk dekat. Kadang² gelak tawa sama². Kadang² lunch sama. Kadang² konflik bersama. (Sampai asik konflik je, dah tak tau nak makan kat mana. Padahal area bangi ni banyak je kodai makanan. Jemu agaknya)

Mungkin ada hikmah nya ini semua terjadi. Sabar. Redha. Bersyukur. Rezeki nak kahwin agaknya. Alhamdulillah. Sesungguhnya Allah tidak pernah sia-siakan doa hambaNya.

Kerja elok² ye sayang.


So long and goodbye..

..sehingga kita bertemu lagi.



:')


Love,
Your fiancee

8 comments:

  1. nk bg rindu lebih kot hehehehe

    ReplyDelete
  2. jgn sedey2 tau. it's better for your future

    ReplyDelete
  3. nak dapat rasa kemanisan rindu la tu..hehe..neway, congrats to him.. =)

    ReplyDelete
  4. tabah k...demi masa depan :)

    eh2 i ni ckp kat org, diri sendiri pon fragile...hihi

    ReplyDelete
  5. nak bagi zimie rasa kenikmatan rindu, merindui dan dirindui tu... hehe..

    ReplyDelete
  6. xpe la zimie..jauh sikit..at least dpt jmpe weekend..kite jmpe sebulan sekali kalau bernasib baik..wahahaa ok nak nangis,bye.

    ReplyDelete
  7. bila berjauhan mcm tu, kdg2 lagi close relationship tu, lagi sayang, lagi asik rindu... mungkin akan lagi memesrakan hubungan

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)