Friday, July 1, 2011

Hariz&Team Wedding Services

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Siapakah tuan empunya diri? Jeng3. Ni gara2 b2b Maria a.k.a Fitria la up kan nama beliau. Hihi haritu kan, saya ada buat topik pasal Baju sanding for groom. Tup2 Maria suggest nama Hariz Zakwan. Bila check2, ohh rupanya Hariz Zakwan ni bersama2 dengan Hariz &Team Wedding Services. Lokasi kejadian adalah di Wangsa Maju, Kuala Lumpur.

Maria kata Hariz ni jahit baju sanding lelaki dengan harga RM200-300. Ok kut. Ni pun 1st time nak survey mensurveykan diri. Saya juga tak tau la kan rate jahit2 baju ni. Haha blur ok!

So dengan tak sabarnya, tanya si Hariz berapa charge kalau jahit baju melayu moden sambil attach picca tu. Jawapannya begini 'untuk baju lelaki. kita ambil upah jahit dalam 150+ sahaja. =)'

Amboi ber'kita-kita' plak dia. Hahaha rasa dia ni budak2 je lagi. Tak kisah la, yang penting dia pandai jahit apa yang aku nak. Hohoh.

Satu persoalan lagi. Boleh percaya ke dia ni?? So we ols pun bersoal jawab. Dan jawapan dia begini yang membuatkan saya tersentap maknakkkk! '
saya buat home business je dear. =) tiada boutique pon! tp jgn risau! quality jahitan sgt baik dan fashion designer kami adalah antara yg terbaik dalam jabatan fesyen uitm. =)'

Erkkk dia ni from UiTM rupanya. I know that UiTM shows big impact on the fashion industry!! Wow terus macam bestnya!!!!. Tapiiii berbual di alam maya ni memang tidak menyeronokkan. Jadi, ingat nak buat appointment. Itu later la ye! Kena tunggu Encik Tunang drive ke tempat kejadian. Kalau jadi pergi sana, baru boley buat review ye!! Lalala

Ini link Hariz&Team Wedding Services. Boleh la add beliau untuk pertanyaan lebih lanjut!

Sehingga bertemu lagi di kisah survey yang lain pula. ;)

15 comments:

  1. kalu ikut price yg dia bg tuh, mmg sgt2 berbaloi...tak pnah jumpa lagi harga yg semurah itu...maybe akan naek ikut design tapi atleast, harga permulaan dia tuh sgt affordable..

    ReplyDelete
  2. apa2 wat apointment la zimie..ssenang sket kn nk bincang

    ReplyDelete
  3. twrn tu zimie mmg berbaloi..elok la berbincang...bkn sng dpt harag mcm tue

    ReplyDelete
  4. murah heheheh...terfikir nak buat baju melayu lelaki dgn die jugak sbnrnye hehehe...ok2 zimie p dulu k hehehe..review2

    ReplyDelete
  5. auwww..terharu mak nokkk..:P eh zimie, ape yg kat wangsamaju tu?

    ReplyDelete
  6. zimie!!! cepat wat appointment n review..kite pun ade plan nk wat baju for groom..hihi

    ReplyDelete
  7. cik enul~yup zimie rasa agak murah.pe pun kene survey dlu ;)

    lisa~yeah maybe.hahah beli sendiri lg puas hati kottt.hariz siap suggest suruh beli material bridal satin @ dutchess.

    nida~haah plan gitu gak.nanti ehh tunggu encik tunang pree.hihi

    ReplyDelete
  8. mia~thanks bebeh.semua pon cakap murah.nanti zimie survey k ;)

    uya~hahah mengada uya, nk tunggu i review.kang berjanggut tunggu.u la pergi dulu.boley tak??ahaha

    maria~hihi thanks 4 suggestion dear.dia kata team of fashion designer dia dekat wangsa maju.

    bahirah~yup baharah tapiii taktau nye bile nak pegi.ngeee tungguuuu

    ReplyDelete
  9. hye zimie...so how was it?ok x?

    ReplyDelete
  10. blum survey lagi dear.ada sorang b2b tu dah survey.maybe u boleh tanya dia.dia tempah baju groom dekat hariz.

    http://2012-mainkahwinkahwin.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  11. Zimie, Hariz & Team ni okay tak?

    ReplyDelete
  12. @Miss Ika ika syg, hehe tak sure sebab x buat kat dia.katanya dah fully booked utk 2012.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. takde dear, maybe u boleh klik link facebook dia. ada dekat entry

      Delete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)