Tuesday, July 26, 2011

Entri Yang Mengemukkan Badan

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***
Entri yang 150% tiada kaitan dengan persediaan perkahwinanku. Ia hanya melibatkan penambahan berat badan sahaja.

Nak wordless hari Selasa boleh tak? ;P

Siapa ingat entry ni?

.
.
.
.
.
.

Inilah hasilnya...

Sebelum pintu kotak Pizza dibuka


.
.
.
.


Selepas pintu kotak dibuka. Yummmmm tahu tak kenapa lompong di situ? Kerana telah selamat dikebumikan ke dalam perutku. Hahah sedar2 'alamak lupa nak tangkap gambar bahan bukti' (-_-')


Buy yang ni..Original Crust Chicken and Beef Peperoni.



Free yang ni..
Thin Crust Super Chicken Papa. Oh thin crust sangat my favourite! Sebab tu lompongkan yang ni dulu. Hihi bekas kuning tu bukan cheese tetapi cecair marjerin kot. Memang menyihatkan badan ok!! Grrrrr.

Time kaceh Ira sebab bagi voucher haritu. ;) Hanya RM23.20 sahaja untuk kedua2 pizza sebesar 9'' ini.

Ok nak sambung makan. Nom nom nom.



p/s: Macam tak wordless je. Errrrrrkk

15 comments:

  1. mak oiii! kecur i tengok! huwaaaa

    ReplyDelete
  2. haha.....makcik makan tak ajak...kecewa...!! saja wat org dengki...haha....

    bg lemak kat org sket zimie.....org asyik loss weight jek...tension...!!

    tomorrow nak menternak lemak kat steamboat....amamcam, dengki tak??? hahaha

    ReplyDelete
  3. nana~sedap tau nana.nyum2 sambil menyihatkan badan.sebenarnya geram sebab mood makan semakin membuak2.huhu


    lijah~jelessss dgn lijah.asik loss weight.jom tukar body nak??hahah ingat ni freaky friday ke ;p

    seriussss best steamboat.tak patutla steamboat tu kan utk org yang nak kuruskan badan.patutnya anda makan pizza ni.ekeke

    ReplyDelete
  4. Zimie!!!!! Makan pizza tak ajak... Dah meleleh air liur tau... Sangat menyelerakan... Sehingga menjilat jari... Nyam2

    ReplyDelete
  5. zimie...aduh...sedapnya..tibe2 rasa nk makan pizza gak..haisyh,hancus diet..hehe

    ReplyDelete
  6. adoi kecur mia...habis la diet ...huhu

    ReplyDelete
  7. hehheee sedap kan zimie! tu dpt voucher free tu bole la pass kat b2b lain..hihihi

    yg bekas plastik tu bukan marjerin tapi garlic sauce.

    ReplyDelete
  8. zimieeeeeeeee. mentang2 aku tengah pantang! :(

    ReplyDelete
  9. yumyyyyy..sedapnya piza :)

    ReplyDelete
  10. sedap la...alahai nak! ish ish ish.... mmg boleh mengemok kan ni~ hehehe

    ReplyDelete
  11. ala mencik, dah la perut tgh bergetar

    ReplyDelete
  12. zimie!!pizza tu bila dip dgn cheese mmg sgt syiok,mau menangis kat cni tgk tau!!nk pergi papa john skang!hehehe~

    ReplyDelete
  13. hana~jom la.sedap gak.hehe nanti g cari kt srwk keh kalo ade ;p

    nida~tau takpe!!!memang hancur abis ni.grrr ;p

    mia~hehe sabar kak sabar.

    ira~kena wat contest ke ape?agaga nanti pikirkan camne.;)

    HH~yumyum.

    ReplyDelete
  14. wanny~tau takpe.kalau mcd yang u beli haritu.haha ni double hancur diet.

    balkis~pas pantang ko g carik tau.sedap gak.dia ada dip tu sekali.tak sure cheese ke marjerin ke ape.hehe

    ct~bergetar la plak.macam pakai ogawa je.hihi

    yun~haha yun ngade.nak dekat due dah kan?take care tau.zimie doakan moga semuanya selamat.aminn:)

    ReplyDelete
  15. zimieeeeeee..uya mengelakkan tuk tgk gmbr makanan hehehe..tgk zimie punye nie..kompem otw balik keje kang uya beli nie hehehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)