Monday, July 11, 2011

Countdown 333 days to go..

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Tengah2 melayari internet, blogwalking, tetiba ternampak ticker i yang kecil itu
(Letak kat bawah post sebab segan jauh lagi perjalanan. Beratus ratus kilometer lagi baru sampai ke destinasi)

Orang lain countdown 100 hari. Aku?

333 days to go

Ok.

Reason countdown?

Nombor cantik. Memang gedik la kau. ;P

Ok pasni nak tunggu countdown 222 to go pulak. 111 to go dan seterusnya.

Go go go ale ale ale!

Eh tepat jam 12 tengah malam, dah boley ushar2 AA. Ada promo. Travel period till 20 June 2012. Ehem2. Nak keluar tanduk lah boleh tak? Bak kata AAR, Jangan Tidur Lagi.

Thanks to Nida busyuk for the info.

Bai selamat malam. Mimpi indah semua.


21 comments:

  1. zimie... hana suka nombor 333.. sebab hana lahir 3.3 hihi... nombor ni jadi inspirasi mas kahwin nanti.. hihi... zimie nak terbang g mane naik Air Asia tu.... ^_^

    ReplyDelete
  2. amboih2 serius ke ni?ehh kebetulan kan.zimie lak memang suka nombor2 ganjil ni;p

    errr berangan g dekat2 je.sabah kot.dah paksa encik tunang, nak terbang naik kapal gak.tak kisah la ke mana.hihi

    ReplyDelete
  3. nora~saya jeles sebab kamu nye majlis around the corner.hihi

    ReplyDelete
  4. zimie, ieda pun lambat lagi tahun depan tapi tetap nak share preparation! jeles juga ngan B2B majlis around the corner...

    ReplyDelete
  5. zimie, tup tap tup tap nnt mesti dah jd 222.. skrg ni ms cpt ya amat.

    ReplyDelete
  6. masa sekarang berlalu sangat pantas ok...kejap je tu zimie..tup tup nanti da 222 je. hehe..

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu....333 ari tu kejap je rs kang. sibuk dgn keje,sibuk dgn hal lain, tetiba dh smpai ke hari bahagia kita...wish u luck,dear~~!!

    ReplyDelete
  8. ieda~haah memang lambat lagi.takpe prep awal kan bagus :)

    ct~uish neves nye kalau 222 days..atoii ;p

    amy~waaa makin neves mak dibuatnya.hihi

    el~tula.skrg kan bz body.pejam celik pejam celik dah 222 dan 111 days.hehe

    ReplyDelete
  9. tak pe...333 ke 332 ke...hari tu tatap berjalan..pe pun, hope apa yg cik zimie nak dapat ok...

    pe lagi, nak "tawin " la....pe la kak long merepek ni kan...

    hope dapat la AA tu kan...

    ReplyDelete
  10. raden~hihih cayo cayo!

    kak long~betul tuh.takpe kaklong lagi awal dari zimie.majlis zimie lambat lagi.hehe AA tu masih pikir2.encik tunang tak bagi kata putus lagi.;p

    ReplyDelete
  11. zimie..tak sabar kn nk tunggu majlis hehehe..rase terbeban bukan sebab preps tp sebab tak sabar hehehe

    ReplyDelete
  12. AA promo best!

    sempat grab for second honeymoon. hee~

    ReplyDelete
  13. atiqah~awk sangat beruntung!!! ni nak jeles.ekeke

    ReplyDelete
  14. hey zimie, awak 333 ke?mcm tue i jalan dlu laaaa.kakakakakak!nnti datang reception kat penang la.smpt lagi.sbb reception kat kl mgu sama awak kawin.lainla kalo u reception u hari lain2 dgn i.kekekekeke.


    p/s lagi 3 ratushari lebih lagi, i dah sibuk invite u awal2.hahaha. gile kepociiii!

    ReplyDelete
  15. didi~kepoci mak nenek la u ni.ekekek.ok double jeles sebab u langkah bendul i.grrrrr ;p

    so u boley dtg la wedding i?hahah

    ReplyDelete
  16. hahahahaha!darah mami jarum dalam badan i nie mmg takleh buang dah, dats y over kepoci nyahhh

    !hahahha. ochhh. boleee dtg, tapi kasi date la tambi, sng nnti tgk clash date ngn i ke tak.hip hip!heyyy langkah bendul u ke?Aci tak kalo i nak mintak serba satu dari tunang u?

    *takpe,adat penng mmg amalkan konsep terbalik bab2 nak untng langkh bendul nie^


    hhhahaha

    ReplyDelete
  17. kalau countdown ikut hari mmg rse lama lg...cube guna bulan...hehehe dah tak lame dah kn....

    ReplyDelete
  18. didi~hahah cik kawin main2, u ni memang tau.saje je nak terbalikkan adat.report kat sultan(errrkkk ape kene mengena?haha)lawak hokeh!!

    mima~hehe betul tu dear.ok pasni nak countdown bulan plak.hihi

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)