Wednesday, June 1, 2011

Wordless Wednesday:Tak berapa nak Guest Book

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***
Tak berapa nak Guest Book. Maybe boleh panggil Guest Board. Haha merepek jela
Rakan Matrik ku, Nana punya Wedding di Institut Integrasi Malaysia, Jalan Duta pada satu hari yang hening.



Patut ada dua easel, boleh la besarkan kadar contenganku. Haha Nak jugak enteprem nama ku itu.

Kemudian, lepas sesi contengan selesai, keluarkan dari easel, boleh la di framekan. Takla mahal sangat kot frame. Haritu tolong frame kan Bonda nya kad ucapan besar ni kot less than RM70 je. Tengok gak jenis kayu/plastik yang digunakan. Letak sebagai deco frame dalam bilik tidur atau ruang makan atau ruang tamu.

Good idea kan? Lari la sikit daripada Guest Book type. Ngeh


10 comments:

  1. nice!

    rasanya wedding blogger sue pon buat camtu...senang org nk conteng2 kn :)

    ReplyDelete
  2. payid~bweek gagal nak buat!

    nana~haah yang.nice.hehe eh sue yang mana?hihi senang gila.tak perlu nak belek2 paper.tp kalau orang rendang macam i ni susah sikit nak capai tempat yang tinggi tu.hahaha

    ReplyDelete
  3. takut 2 easels pun tak ckup mekk.kalau ade kawan2 yg tgn hantu.hahahahaha

    ReplyDelete
  4. aaadoi lawak je lisa.camtu kena letak 3,4 easel.muahaha takpun suruh bodyguard tolong jaga tepi tu.sapa tangan macam hantu, kasi pukul itu tangan.plus kena pandai psiko2 sikit.hahaha

    ReplyDelete
  5. kene ade org jage kalo nak wat camtu..takut tak muat..suro org jage tu ckp.." sila tulis kecik2 sket..org laen nak tulis jugak.." hehe

    ReplyDelete
  6. zimie..bagusla idea ni..ley framekan..hehe..

    ReplyDelete
  7. gud idea jgk kan zimie. hurmmm, hati da goyah. huhuuu

    ReplyDelete
  8. cikkin~haah yang tukang cakap tu, muka biar kasi garang.haha

    nida~bagus².boleh wat utk wedding nida nanti.hihi

    yati~alala jangan la goyah.sempat lagi untuk bertukar pikiran.hehe *tukang hasut*

    ReplyDelete
  9. mungkin kite pon nak wat camnie...tapi nak gune frame yang murah kat ikea je...tak guna easel..juz letak atas meja... =)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)