Sunday, June 26, 2011

..to Launch an Online Business Blog!

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***
Afternoon!! Ehem hari Ahad yang indah. Penat betul hujung minggu. Ke sana ke mari. Phew dalam kesibukan melanda kehidupan, sempat terpikir nak buat business blog for my printing business!! Ok gedik.

Takpela. Saya pun cuma try sahaja. Plus boleh menambahkan my tabung ayam dan menolong para b2b di luar sana. Eceh ayat.

Tapiiiiiiii blog ni belum siap.

So, i just give teaser ok? ;P However, u ols can open the blog. Tapi takde apa2 la dalam tu. Cuma ada Clock Countdown je. Macam countdown Merdeka plak kan! Hahahah
The main reason is i need times to set up and so on. Blablabla.

Boleh cekidaut sinun--> Kahwin Betul Store Padahal taktau nak letak nama apa. Hohoh
*subject to change*

Harap anda semua gembira. Nak print apa2 boleh tanya saya ya?? InsyaAllah saya akan cuba membantu sedaya yang mungkin. Hihih

11 comments:

  1. wah.. dah ade business online.. teruja ni.. tak sabar nak tau... ^_^

    ReplyDelete
  2. bagus2.......businesswomon berjaya dah nih...hehe

    ReplyDelete
  3. cepat launchingggggggggggg....support !!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. yeah..dah ada geng berbisnes!! =)

    ReplyDelete
  5. All da best zimie.. kitaorg B2B mst support baik punye..hihi

    ReplyDelete
  6. gud gud. byk nk print neh. print kad kawen bole ke zimie?

    ReplyDelete
  7. thankssssssss korang! biasa2 je.*malu* lagipun part time je ;p

    yati~ade2 print kad.cuma atas request customer je le.yati nak jenis camne?hoho

    ReplyDelete
  8. cepat launchhh.. xsabar ni..

    ReplyDelete
  9. moga u success dalam berbisnes..chaiyok

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)