Wednesday, June 15, 2011

Review Perasaan Harini

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Sudah lama rasanya ku biarkan belog ini bersawang. Saya memang busy!!!dan penat. 2-3 hari selepas majlis ni, mood nak update belog hilang. Bilik tak berkemas. Hantaran masih ada atas katil. Tidur katil lagi satu. Hihi semalam baru nak masukkan coklat dalam peti ais!! Hahaha cair sudah coklat tapi sedapppp. Namnamnam. Tenkiu encik tunang. Hihi.

Penat 2-3 bulan lepas baru terasa harini. Hoho mentang2 majlis dah selesai kan. Kasi can gitu la nak berehat selama sebulan kan. Penat woo pikir pasal2 kahwin ni. Naik cramp otak. Kalau tak caya, tanya la mantan2 kita ni ha. Thanks god majlis kahwin saya lambat lagi. Sempat la nak berehat (kononnya).

Tsk lambat betul OP ni nak kasi gambar.(Omelan perasaan)

Hurm.

Kata encik tunang 'Jangan dipaksa, nanti dah siap, pandai la diorang cari kita. Nanti cepat2 tak cantik hasilnya'

Baikkk (-_-')

14 comments:

  1. Amboi2 zimie... bahagia nampak.. hehe.. ^_^. Aish, lepas majlis bertunang, nak rehat sebulan dah... nanti lepas majlis kahwin, agak berapa bulan nak berehat.. hehe.. tak sabar nak tengok gambar zimie...

    ReplyDelete
  2. HAHA..paksa je zimie.t i xleh nk tatap gmbr uuuuu~...hiks!

    ReplyDelete
  3. hana~penat wooo hana.ni baru tunang.kahwin nanti xtau la.kene makan banyak vitamin ni kasi cergas sikit.hahaha tungguuuuuu

    dba~kahkah kalau OP tu aku yang hire, lama dah ku paksa.masalahnya OP ni kawan encik tunang.huhuhuh kira okla tu kasi harga baikkkk punya.sogan nak mintak cepat2.hihuuu

    ReplyDelete
  4. haha,biasa la tu. mood memang hilang jap after tunang. lagi2 kalau wedding lame lg. hihi..

    ReplyDelete
  5. amy~hahah tula kan.rasa macam nak berehat lagi lama tapi dah kena marah dengan mak.suh prepare awal2.survey mana yang patut.adei ;p

    ReplyDelete
  6. saya dah tak boleh rehat..huaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. wink3x..

    nanti dapat gambar mesti excited balik :)

    ReplyDelete
  8. hai penat sangat ke?hehe

    betul ckp tunang akak tu..
    jgn pakse..
    kang kualiti x bagus kang..:)
    nt upload ye..

    ReplyDelete
  9. Jgn paksa cume follow up je. kami2 kat sini pon x sbr nk tgk gambar..hihi

    ReplyDelete
  10. betul tu.. kang pakse2 xcantik plak gmbr.. penat kan.. tu baru tunang.. kalau lepas kawin nnt xtau la camne.. hehehe

    ReplyDelete
  11. sama ngan dba!! nak suruh gak zimie paksa OP tu..hahaha..

    ReplyDelete
  12. i faham perasaan tak sbr nk dpt gmbr n nk review kan kan kan.haha.nasib la dlu masa i tunnag i tak de blog wedding lg.kalau tak mmg perasaan sama cm u kot.hehe.chill.ikut kata tunang u ok?

    ReplyDelete
  13. nora~majlis anda dah hampir sebab tu takley rehat.hihih sabar nora sabar.

    menn~aha tuhla.confirm.skrg nak menghibernasikan diri.penat sesangat2.hiihihih *mengada*

    wanie~penat wooo.takpe2 pasni tuggu wanie tunang plak.tau la nanti camne.kehkeh ;p

    kasut pink~ahaha tuhla follow up pon boleh.bukan paksa pun kan.kan??*ayat sedapkan hati* hehehe

    ReplyDelete
  14. maria~ahaks.panggil maria tuuu.ni namanya over react.sebab sempat tengok gambar2 kat camera OP aritu.banyak shot yang best2.aahhh perasan betul kan.haha

    hana~nanti zimie try tanya encik tunang.mengada la hana nak sama ngn dba.bweekkk hahah

    lisa~lucky uuuu lisa.ahaha tula blog ni menambahkan ke'nervous'an i jekk.kalau takde takla neves camni kotttt adoiii ;p

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)