Wednesday, June 22, 2011

Review : The Cincins Tunang

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Sumber: NK Photographer


Dua bentuk cincins.

Cincin Belah Rotan (risik) dan Cincin Tema Love (tunang).

Cincin belah rotan beli dekat kedai mak jah dekat kampung Encik Tunang.
Cincin
tema love beli dekat Poh Kong Midvalley.

Dua² cincin emas.

Takde batu.
Simple je.

(^^,)


p/s: Tunggu kahwin, baru boleh dapat yang grand². Hihihih CC to Encik Tunang.

p/s2: Boleh ukir nama dekat cincin belah rotan tu. Nak buat lah nanti. Lalala

14 comments:

  1. wah... dapat dua cincin terus.... betul2, masa kahwin baru mintak yang grand2.. hehe

    ReplyDelete
  2. wah....sama pulak dgn intro miss sunshine nie..heheheh.

    seminggu, 4 hari lak, tibe giliran kak long pulak ni..

    berdebar2 lak, tpi kak long buat simple ja..tak de la grand2 mcm blog2 lain kot.

    takpe, jnji blogger semua doakan majlis kak long bjalan dgn lancar ye..amin

    ReplyDelete
  3. hehe..btul2, kawin nanti bru mintak grand2..nida pon simple je cincin merisik n tunang..

    ReplyDelete
  4. x pe je..me x de cncn risik pon tau ..hehe

    ReplyDelete
  5. haha cc to encik tunang.. bcc to kedai emas.. :P

    zimie nk tnye sume kedai emas ke kite boleh ukir name erk?

    ReplyDelete
  6. hana~hehe tuhla pasal.ala grand 'sikit' je.nak batu la pulak lepas ni ;p

    kaklong~goodluck dear!! hehe mesti berdebor.tapi bile dah selesai majlis, mesti rasa best je.percayalah.heheh

    nida~simple je nida.yang penting bermakna ;)

    ReplyDelete
  7. miey~alalala takla memula takmo gak.nak 1 je.tapi FMIL yang berkeras nak kasi 2.so terpaksa la encik tunang beli.heheheh nasib badan.

    maria~hahahaha lawak hokeh! dear, yang ukir tu rasanya depends dekat kedai kot.tak sure.belum pernah bereksperimen.nanti dah buat, zimie bagitau yeh dear.hihih

    ReplyDelete
  8. bole engrave tp jgn engrave kat cincin kosong..make sure fikir btol2 nak engrave ape.. kitorg dulu yoyoyo je fikir panjang2..last2 letak I lOVE U..hihi

    ReplyDelete
  9. bahirah~thanks dear for reminding.haah i memang dah plan pun.kalau letak nama encik tunang boleh tak?hahahahahh *gediksss*

    ReplyDelete
  10. tunang2 nie simple2 jer heheeh..dh kawen mintak cincin berlian besar ibu jari gitu hehehehe

    ReplyDelete
  11. uya~hahahahhh nanti i bgtau encik tunang.harap2 dapat la.hihi

    nana~awww hehe skali skala nana.dua terus u.lalala

    ReplyDelete
  12. dapat 2 cincin sekaligus?

    mane gmbr lain kak?hehe
    nak tengok.....:)

    ReplyDelete
  13. hey kite sama..! *highfive* tunang i arituh pun dpt dua.. risik+tunang.. tp skang xpakai pun dua2 cos takut hilang.. pakai cincin tanda yg my meowsayang bg mase awal kenal dulu jer..hehe :D

    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)