Monday, June 27, 2011

Inspiration : Wedding Cakes

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Aha, to spend my time for not lunchie today. Ah well saya puasa. Puasa nak berlatih untuk Ramadhan ye. Tapi boleh plak buat post pasal kek kan!! Lapo huhuhhh

So, here i just google and found this!
Cool and cute gila wedding cakes makhluk² ni.
Its so stress away from the wedding prep. Hihi
Jom layan! Zaaasss!


Sesapa minat game PACMAN boleh ye request kek jenis ni. High Score ada dua love. Hihi


SUPER MARIO cake. Cute!! Siap ada cendawan bawah tu. Geram tengok.



I think this one is sooooooo colourful dan cute sesangat. Adesss ni yang terpikir nak buat kek kahwin camni. Nampak macam childish sangat takkkk??
'Kau tu dah la kecik, nanti orang ingat kanak² pulak yang kahwin'
Hahahah


Aww homie. Best sangat design kek ni. Hihi


Soooo floral. Ada burung berkicauan atas tu. Suka nyaaaaaaa. Suka betul icon burung² nih. Cute je rasa.


Owh so sweet. It sooo into my wedding theme. Jeng³.


Dragon.
Tema Fairie Tales boleh kot ni.
Hihih


Uuuu. Nightmare Before Christmas. Skeri. Ada bran?? Hoho


Sumber : Google, Poptastic Bride, Planner Wedding dan Google lagi.


p/s : Nak buka puasa ape ye hari ni. Hurms.

15 comments:

  1. hehehehehe
    cantiklah zimie
    buatlah yg len dr len plak

    ReplyDelete
  2. semua comel tu.. yg super mario tu plg comel..

    ReplyDelete
  3. yang gambar ke6 paling comel..ololo2..sweetnye..

    ReplyDelete
  4. comeinya kek... unik sungguh.. kek zimie nanti mcm mana pulak ye? hihi ^_^

    ReplyDelete
  5. zimie buke dgn kek naga tu erk.. hehe...

    ReplyDelete
  6. cantik2..suka yang home tu..

    tapi kek fondant xsedap...wuuuu.tu yang xbest tu..

    ReplyDelete
  7. suke yg homie tuuu....env. frenly...curik idea nih...kih3

    ReplyDelete
  8. suke lah zimie. ahaha, mmg unik. I nak gak buat wedding cake ni. tp since da dpt free dr catering xyah lah membazirkan. tp rs jeles la pulak :P

    ReplyDelete
  9. uniknya..mesti org suma nk amek gambar kek nnti..hee

    ReplyDelete
  10. sweet yg 1 st .tp nk krim la sedap..klu fondant nmpk cantik jap je..dlm x best

    ReplyDelete
  11. lijah~zimie pon suka yang homie tu.nice la plak kan.aaaa semua la suka.curik je lijah.mana tau boleh direalisasikan ke.jgn lupa wt review.hihih

    maria~zimie buka dengan ayam dan sandwich je tadi.takde resepi naga la plan.hahahh mau terbakor mulut ni.

    thanks korang!! hihi memang 'nampak' best tapiiiii zimie pon KURENG sikit fondant kek ni.salo org bagi, makan yang kek je.toping tu buang.ekeke manis sangat!!

    ReplyDelete
  12. hehe..kek2 ni kreatif sgt la kak..
    buat yg simple and comel pun dah ok..:)
    janji sedap dimakan..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)