Monday, May 2, 2011

Teks Ucapan untuk Majlis Perkahwinan

Ya ampun!

Saya tak ingat mana saya 'rompak' teks ucapan ni. Namun begitu, sapa2 yang tahu, sila cecepat bagitau ye. Apa pun mari saya share kan teks uncapan untuk majlis perkahwinan ni. Berguna gak pada sapa2 yang takde WP. Boleh la guna pakai teks ucapan ni ya.

Boleh upload di sini. Klik bawah ni.


atau



U ols boleh bukak tak? Ni macam file Open Office je. Kalau link gagal, bagitau ya? Thank you dearies. Muahh xoxo.


8 comments:

  1. hehe~..yay!!saya xder wedding planner!:)curik tau..ekeke~

    ReplyDelete
  2. sunshine~welcome dear ;)

    miey~welcome dear ;)

    dba~ala curik je.kite pun 'curik' katne ntah.sama2 pencurik la ni.haha

    ReplyDelete
  3. hehe. sape nk jadi mc niee..heee..

    ReplyDelete
  4. put~ahaks hire je sesapa.jangan artis sudah.takut mahal la pulak.kite nye maybe kawan mak kot.dia dah biasa hal2 mc ni.hihi

    ReplyDelete
  5. sy x leh bukak..nk share bole x?bole tolong email sya kt maya_7885@yahoo.com.terimakasih byk2..maklumat dlm blog anda banyak membantu sy..semoga kehidupan sntiasa diberkati. :-)

    ReplyDelete
  6. saya pun xleh bukak... email kn ye... hazimah.adam@gmail.com...
    TErima kasih byk2...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)