Sunday, May 29, 2011

Review B2B Wedding : Cik Atia

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***
Tak boleh tido sebab MOOD excited. Haha. Excited sebab 1st time tadi pergi Wedding Bloggers iaitu Cik Atia yang berlangsung di Dewan Melati 2, Perbadanan Putrajaya. Oh my! Tak pernah terfikir pun sebelum ni. Ini terjadi sejak berjinak2 dengan dunia belog. Blame her! Haha. Suka sangat sangat sangat buat belog. Suka sangat sangat sangat join group BBF (Bloggers Brides Forever). Dapat jumpa bloggers b2b!! Kenal dengan kawan2 baru. Happy sangat sangat. Ok stop. Banyak 'sangat' dah ni.

Bak kata Nora masa 1st time bersalam salaman di Aidilfirti "Oh kamu hazimi haidzir kahwin betul betul?" Hambek ko sekali dengan nama penuh dan blog! Sangat2 appreciate dengan Nora ni tau. Nora sangat kelakar dan comel hokay! Geng2 lain pun best jugak. Suka sangat dapat jumpa korang tau! ;) Nak lagi!!!!!

Ok fine, malas nak cite panjang lebar. Saya cuma ada 'sedikit' review sahaja sebab kena balik awal. Ada 3 tempat kena pergi lepas tu. Sobs sobs. Tak dapat bermesra dengan geng2 lain. Hurm. Takpela. Next time perhaps ;)

Ini adalah hasil tangkapan di Hari Perkahwinan Cik Atia kita. Jom layankan. Zaaas~

Walkaway!! Merah Uuu. Ade biji-biji terjuntai. Soooka!

Pelamin Atia. Wow vogue de vas!!!

Eh nampak muka Nora dan Amy dan kepala saya dan Put. Hihi ya ampun korang!! Blame sang Lelaki. Ops!!!

Meja Makan Beradap. Zoom out je.

Rasanya macam kitorg je tergetik getik lebih bergambo depan pelamin tu. Haha time ni tak ramai orang. Ngeheh
(l-r) Put, Raden, Nora, saya yang taktau malu tu

Raden yang kelakar dan manis ;)
Put yang lemah lembut dan manis juga. Susah nak cari pada zaman sekarang tau.
Nora. Si Cikgu yang garang. Eh takla. Disayangi anak murid. Kan nora kan? Hihi

Ok dah meriah sikit. Jeng2 jumpa Amy(tudung pepel) dan Lisa Lisut(sebelah Amy)!!
Lisa, kurus nya kamu. Hihi
Hai Amy. Lawa la Amy ni ;)

(l-r)saya yang tutup mata, Put, Atia, Raden, Nora

Ok sila fokus pada baju beliau. Warna gold! Suka suka sangat!!! Tengok pada gaya tudungnya pula. Wow!!! gaya baru mutu keunggulan ni.

Culik Atia time ni. Peramah nampak orangnya walau 1st time jumpa. I dah malu2 arnab dah kat situ. Hihi. Ketua kelas iaitu Put mengetuai pemergian kami ke Bilik Make Up menonton Atia secara live. Thanks Put. Sayang Puttttt ;)

Dengan Shafa merangkap cousin Atia merangkap rakan sekolah rendah dan menengahku. What a small world!! Best dapat jumpa shafa. Bila nak reunion sekolah lagi ni dear??

Lastly, jumpa Kina yang Ayu. Ya Allah ayu nye Kina ni. Bersopan santun tau!! Suka tengok. Dah nak balik time ni. Rejeki dapat jumpa artis a.k.a Queen of Contest. Hihi


Btw, RALAT sangat tak dapat bergambar dengan Miss Realiti Dewi, Dba!! Huwa dba orang 1st yang zimie jumpa dalam dewan ni. Thanks a lot Dba. Beliau la memperkenalkan zimie kepada Put dan Raden. Sobs tergaru. Next time kite jumpe lagi tau. Kelakar la dba ni. Manje pun ye. Awchh kene cubit dengan Dba!! Hihi


p/s: Thanks kepada Encik sang Lelaki yang menjadi Photographer yang tak bertauliah. Sori saya dah jumpa kawan2, saya TERlupa awak sekejap. Muahahaha :-*

p/s: Kepada pengetua BBF, jangan lupa ajak saya ye if ada gathering. InsyaAllah saya akan datang mengemparkan suasana. Hehe.

27 comments:

  1. amboi2 zimie... bergambar sakan ye... ^_^. nanti masa kenduri kite, zimie datang ye.. hehe..

    ReplyDelete
  2. hana~insyaAllah dear!ajak je.kalau aral tak melintang menegak, zimie datang.nak kad!!hehe

    ReplyDelete
  3. best kan best kan!
    t len kali jumpe lagi taw. :)

    ReplyDelete
  4. Saya jeles. Sekian.

    Huhu..semalam tak sihat...hari ni pun. Semalam ada 4 wedding, dapat perfi 1 jek. Hari ni ada 2, tak sure lagi...

    Best gila tengok korang kumpul2

    ReplyDelete
  5. haha..tggu aku upload gmbr plak.HAHA..ngadala zimie nie!mmg nk kena cubit..agagaga

    ReplyDelete
  6. wuwuwu..jeles dpt bergambar solo ngan peranten.. wuwuwuwu lagi sekali..tak dpt jmp zimie!! uwaaaa..

    ReplyDelete
  7. besnye korang dapat gathering...jeles2..hehe

    ReplyDelete
  8. terimakasih zimie ambik gambar banyak2!!hehe..suke suke suke jumpa zimie yang comel!! cute je bila bercakap!suke! semoga kita dapat jumpa lagi!. pengetua takde, put jadi wakil jeh lah!heee

    ReplyDelete
  9. amy~yeai nak nak!jumpe amy yang cantik.hihi

    nana~ala dear.takpe2 next wedding boley join lagi.nak gak berkenal kenalan dengan nana.hehe

    dba~ok bebeh!!upload tau.aku takde la gambar dengan kau.takde bahan bukti.haha

    hana~ala hana.kasik can la.amik berkat orang kahwin ni.hihi memang sedih tau tak dapat jumpe hana!!sobs.

    nida~jom la nida.hihi alaaa tapi nida kat ipoh kan?jauh la.zimie baru blk dr ipoh ni.kenduri kahwin gak.hihi

    put~sesama dear.takla cute mana la syg! dier tu lagi la, bukan takat cute,lemah lembut, ayuuuu lagi tau!hihi inform awal2 tau if ade gath.yeai ;)

    ReplyDelete
  10. rilla~ala cian nye dier.get well soon dear!!next time kte meet up keh! ;)

    ReplyDelete
  11. khelesssss....ai mmg RARE type...(lalalalalalaaaa)

    ReplyDelete
  12. zimie yang comey auwwwwwwwwwwwwwwwwwww malu lah saya masa tu nak pastikan betul hik3... yeay zimie pasni keep in touch okeh :)

    ReplyDelete
  13. hai cikgu nora.macam mana anak murid?hihi suka jumpe nora!!haah pasni ciom2 pp ye.tak sempat nak bermesra dalam-dalam.hihi

    ReplyDelete
  14. huhu..tu la..jauh..kalo x, confirm2 nida ikut korang..huhu..xpe2..next time nida try gak gi..hehe

    ReplyDelete
  15. raden kah itu?haha rare sesangat.HOT PINK.sekarang senang la nak kenal u.dari jauh dah nampak.hihi

    ReplyDelete
  16. haha anak murid selamat. sampai sekolah semua dah setel heheheeh :)

    ReplyDelete
  17. nida~yeai.ok bebeh.ley la jumpe nida kan.nak gak bermesra2 dengan b2b blogger ni.haha

    ReplyDelete
  18. ala22!! jeles2.. best nyer jumpa kawan2 baru =)

    ReplyDelete
  19. jeles juga boleh?? huuu..bile la berpeluang jumpa rakan2 neh..hurmm..x pe..x de rezeki lagi

    ReplyDelete
  20. wah3, meriahnye.
    dah mcm pjmpaan b2b ni kak..hehe

    ReplyDelete
  21. dayah~best juga.lama dah tak bersosial sejak keje.hihi okla jom la join gak next time.hehe

    miey~waaa jangan la camtu.anda jauh sangat la di pulau redang.hihi lagipun org tu tgh sibuk wedding prep kan.

    wani~ala2 perjumpaan b2b la jugak.cuma x sempat buat mesyuarat tingkap.haha akak balik awal.kalau tak, dpt jumpe lagi ramai b2b.sobs.

    amal~ ;) jugak

    ReplyDelete
  22. bestnyeeeeeeeeeee! jeles tau tgok u alls gather2.
    eh, chop, nak tanye, muke cam familiar lah ko ni cik zimie :) penah jumpa kah kite?

    ReplyDelete
  23. balkidz~penah ok!kan kite sama2 belajar kat matrik melaka.i ni kawan dengan besfren u tu, dayana.hehe (nampak sangat ko famos amos, sebab tu aku kenal ko.hihi)

    ReplyDelete
  24. okeh! betullah. aku cam familiar gile nengok muke kau. HAHAHA. aku kan memang femes. lalala~ :)
    weh, minggu nie sape punye wedding? aku macam nak pegi :)

    ReplyDelete
  25. haha over ok!!! jom la terjah si cikkin. kat taman botani putrajaya. ley la jumpa ko. masalahnya ko ingat aku ke tak? tak pepasal je kan jumpa kt blog. adoiyai haha

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)