Thursday, May 26, 2011

Nak Letak Teaser Gak (TQ Tag)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Hari ini saja2 je nak men'teaser'kan diri. Haha padahal ko saja nak BUMP kan? (bring up my page) Lalala~

Secara umumnya, cewah! Rasanya dah ramai tau pasal entry Door Gift tu kan. Paper beg telah ditonjolkan dalam entry sebelumnya. Sticker/TQ tag belum ada teaser lagi. Kan!! Actually, saya mendiamkan diri selama beberapa hari sebab gigih menyiapkan paper bag with TQ tag tu! Adoi mak patah pinggang. Kalau seribu, mau tercabut punggung dan lutut! Nasib buat 20pcs je. Sehari berjaya siapkan 2-3 bag je. Biasala buat mesti slow2 untuk mendapatkan hasil yang mantap dan berkualitas! Nanti kalau tak, terburai segala isi perut dalam tu. Ngeheh.

Akhirnya dengan bantuan encik Zazzle dan geng BBF(again), saya berjaya menyiapkan 6 design. Eceh. Jom tengok design2 yang dibuat. 4 design dibuat melalui Zazzle. 2 lagi reka cipta sendiri je. Tak la lawa mana tapi BOLEH la. Hihi ayat masuk bakul angkat sendiri.

Saja je nak suruh korang..
TEKA YANG MANA SATU DESIGN PILIHAN IDAMAN
ku? Dah siap print atas sticker pun. Ngihi

Ce teka ce teke! Jeng jeng jeng.

1

2


3


4


5


6


Err kalau sesapa berjaya teka, nak beri apa ya? Beri pelok cium je boleh? Ngahah! Luv luv korang! Ehhh (^_~)

25 comments:

  1. paling ske no 1, then 5 n 6..hehe..no 6 tu klo warna tulisan tukar, mesti lagi cantik... =)

    ReplyDelete
  2. kite tau... jawapannya adalah antara no 1,2,3,4,5,6... hihi.. ^_^. Seume cantik2 lah... tak tau yang mana nak pilih...

    ReplyDelete
  3. aryn suka no 1 & 5... cute sgt... yg no 6 tu pla klu tulisan dia gelap skit mesti cantik... hehehe...

    ReplyDelete
  4. i suka num 1! nak num 1 lah. eh, jap? bole pilih ker? kene teka jer kan. hahahaha

    ReplyDelete
  5. nana~i pun suka no.1 mula2 nak pilih tu tapi sebab ton kaler sama dengan paper bag la pulak.hihi next!

    nida~hehehe tak clear sangat sebab font dia nipis dan banyak kerawang2.

    hana~hihi kalau boleh nak pilih semua.tapi dah TERpilih 1 design je.

    aryn~oups hampir2 tepat la tekaan aryn.taste yang sama.masa mula2 memang suka no.1 dengan no.5 hihi jeng3

    ina~hihi i pun suka gak no.1. saje je teka teka.nanti pas majlis, barula reveal design mana yang i ambik.teaser la kononya ni!haha

    ReplyDelete
  6. hahaha...hana xaci!!!mana leh pilih suma!!:)dba pilih no 2!!:)

    ReplyDelete
  7. no.2 n 5. kalau betul slh satu i nk u pos doorgift u ni heheh

    ReplyDelete
  8. hahaha cute jela korang ni!

    dba~biasala tu gila kuasa.hehe aww dba suka warna yang ceria2 rupanya.

    lisa~hahaha lisa!!bahaya.hampir2 tepat.kena tengok cukup ke tak doorgift.kalau cukup, i pos.hahaha jeng3

    ekin~hihi sama taste ngn dba ni.

    ReplyDelete
  9. semua cantik...
    sue suka no 2 n 5 simple
    plhn u adlh... jeng jeng jeng...
    no 3... hehehe betul x

    ReplyDelete
  10. Zimie..cantekny no 2 tu..kiut habis la..cane buat ni..ajarkan aci x?? hehehe ^_^

    ReplyDelete
  11. sue~opss hehe simple tu la pilihan zimie.teeet bukan no.3 haha lama2 pecah rahsiaku.

    miey~ahaks.aci je.meh buat dengan zimie.kasi best price punya.hihi *sempat promot*.

    ReplyDelete
  12. suke yg no 1..
    klu akak tak buat yg no 1 baik tkar amik yg no 1..hehehe
    sgt cute..
    kalau no 6 pn ok gak...:)

    klu betol teka dpt ape ni?xnk pelok cium..keke

    ReplyDelete
  13. suke no.2....suke sgt2 zimie....
    wajib amek yg tu jd tq tag...
    kalo tak...mmg nak kena sekeh nih...
    *&%^#@..
    eaaa...boleh ek mcm tu...?? ha3

    ReplyDelete
  14. amal~ngee.1st time panggil nama amal ni.

    wanie~haha alamak tidakkk! tula ikutkan nak amik no. 1.tetapiiiii haha camtu design tu untuk majlis kawin la pulak.recycle.haha

    lijah~isk namo sekeh2.haha tuhla ramai gak suka no.2.malangnyaaaaa hihihi tungguu....

    ReplyDelete
  15. Zimie zimieeeeee~
    sory out of topic..!heee
    Hey, i nak g QP sabtu nie, agak2 kalo i pg terjah zasss terus takde inform dorg, dorg kasi tak?

    ReplyDelete
  16. didi~awoah nak pegi QP eh.ok je.terjah je laling.dulu i pun terjah ala2 nas melodi.ok je diorang kasi masuk.tapi diorang ni bajet macam 'busy' sangat.so nanti bila masuk je kedai, cepat2 tanya perihal ape yang didi nak beli tu.kalau kita senyap duduk diam2 konon tunggu diorang tegur, alamatnya sampai malam la duduk situ.hahaha

    ReplyDelete
  17. hahaahahha!aahh nakkk pggggg!tak boleh jadi..geram tgk botol2 tue..haaa org2 kilang mmg suka wat2 sibuk, kalo kite dtg nk ordr 1 kontena botol kaca baru dorg nak layan kite.mcm hampehhh!eh lalinkkkk!nak tauu ape landmark paling sng dkt Qp tu?mcm encabar gilaa jek nak cari kedai die

    ReplyDelete
  18. deby suke no 4! hihihi

    cpt la ckp yg mane satu ni? kikiki

    ReplyDelete
  19. didi~dia tak macam kilang la laling.dia deretan kedai2.tapi harga memang harga kilang.hahaha er didi dari mana?kalau dari giant bandar kinrara senang kut.tau ke giant tu??

    deby~nice kan munge2.memang rambang mata tak tau nak pilih mana satu.shhhhh tunggu after majlis k dear.hihi

    ReplyDelete
  20. no 1~~!!! tetap dihati..sempoi gitu...

    ReplyDelete
  21. ellllll hehe lama tak nampak.busy betul die ye.nice kan no.1 waaa i wish to use that design.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)