Saturday, May 7, 2011

Misi Hari Sabtu

Assalamualaikum, baa baa cak! lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Yeai Yipee horay2. Alhamdulillah. Syukur berjaya menjalankan dua misi pada hari ini.

1.Setelkan print kad Tunang my BFF ila lalala. 20 keping je. (Ok ni takde kene mengena sangat. Jahat tak? Ngahaha)

2.Ambil pakaian yang dah siap untuk majlis tunang di tailor kegemaran kat Cheras!! Buat baju kurung moden je. Excited!!!!!! Tehehe :D

Sanggup berpanas, bersauna, berpanggangkan diri (errr ada ke ayat ni), bermandi hujan dengan air-cond kereta buat hal. Tadi pergi tanya bengekel, ada masalah Compressor. Huwaa walaupun begitu, tetap tabahkan hati tetapi pada masa yang gembira sebab satu part dah selesai. Nak tengok tak bajunya?

Lets play the drum!! Jeng3. (^_^)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Adakah saya over dengan memaparkan gambar ini? Ngihihi. Yang penting saya happy dapat baju ni. Cantik tak? Bahagian cuff (betul ke ejaan ni) tu yang i loike ;)


Cost Baju Sulam Bukit Tinggi + Jahit = RM320 (-_-') ya saya tahu agak mahal.



p/s: Pssssttt nak memasak roti jala ni. Ngehehe Yummehhh!


8 comments:

  1. waaa...bakal terserlah keayuanmu zimie....can't wait the Day...!!! hik3

    ReplyDelete
  2. sweetnya baju ni.... suke lah... =)

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tgk kamu pakai dear hehe :)

    ReplyDelete
  4. lijah~aww yeke.tq so mush lijah sayang.ketat gak tadi try fitting.kene kuruskan badan ni.hehe

    hana~suka gak dear.tak sabar nak mengayakannya.hihi

    nora~nora.saya lagi tak sabar.hihihihi *gelak gedik*

    ReplyDelete
  5. mahalnye jahit!huhu..tp bebaloi2 ngan hasilnye kan..

    ReplyDelete
  6. haah fir.mahal.kos upah jahit rm155.kain sulam tu yang wat mahal rm165.tu pun lining nasib ada orang sponsor.lega ;)

    ReplyDelete
  7. ok nk melompat sat sbb terigt zaman i thn lepas masa ade sebulan je nk prepare for E day i was thinking to buy the sameeeee baju mcm u paste tu.hehehehehe.last2 i beli cotton sulam yg mahal nk mamps kat Jakel.ngeeee.sabar jelah.dr nk cut cost terus rs cost tmbh.haish.

    ReplyDelete
  8. ekeke lisa.same taste lah pulak.i skrg ni memang jatuh cintan dengan sulam2 walaupun harganya agak mahal sbb plus jahit lining sekali! ggrrr.ehh kalau cotton sulam camne la rupenye.macam best je.i tak penah tengok.i nye jenis chiffon sulam.hihi

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)