Thursday, May 12, 2011

Misi Hari Jumaat yang Barakah

Assalamualaikum, baa baa cak! lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Esok saya ada misi penting. Taknak cakap banyak2. Sebenarnya kau malas kan?


1. Membeli jar putih yang murah kat Quality Pack sebanyak 10 pcs. Thanks a lot to b2b cik lijah, yang memperkenalkan kampeni ni masa daku post kat entry ni. Lebiu sayang! ;)

2. Membeli kertas manila / kertas yang tak nipis sangat, tak tebal sangat. (Aku pun pening kertas apa ni. Haha) Untuk apakah ini? Jeng jeng jeng. Nantikan kemunculannya.


Apa pun semua ini nak DIY sendiri untuk majlis tunang. Walau majlis tunangku ditangguh, proses penyediaan dan persiapan tetap dijalankan tau. Bukan tangguh apa pun. Cuma tak dapat tarikh yang didambakan itu. Muahaha. Gedik tak? Takpe takpe. Memang dah pasrah je ni. Kini aku pasrah, dengan segalanya. Ohhh~~~



p/s: Penerbitan entry akan dihentikan buat 4 hari berturut-turut. Pergi mana? Biarlah rahsia. Ngahaha. Saya cuti Isnin depan. Selamat bercuti pada semua ya. Buat lovelies B2B, selamat mem'prep' kan diri anda. Ganbatte kudasai!!! ;)


4 comments:

  1. nanti nak tengok jar putih tu ye zimie...

    zimie takde 4 hari, nanti hana rindu... huhu

    ReplyDelete
  2. lamanya zimie cuti bl0ging.huhu..nti update ye jar pth 2,kad manila 2,sume2la.hehe..

    ReplyDelete
  3. zimie...ha3...lebiu too...(^-^)

    eh, org tag utk satu contest...tgk2la ekk...tihihi~

    ReplyDelete
  4. lijah dear. hehe tq 4 tagging.entah bila la nak join tu.baru sempat nak reply ni.err pelik betul dengan blogspot ni lepas down haritu.semacam je tengok.huaa

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)