Sunday, May 1, 2011

Himpunan Design Baju Nikah

Ehem. Saya punya baju nikah (yang Majlis nya lambat lagi) Ngahaha, design nya adalah seperti salah satu di bawah.

Baju nikah makcik simple je. (Pssst sumpah fesyen2 ni memang tak reti)
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.


Amacam? Santek tak baju nikah saya? Lalala


8 comments:

  1. cantik2.. warna putih? kitanya punye warna putih... beli dah siap je.. hehe.

    ReplyDelete
  2. sangat la santek dear...sangat2..hehe..nice kaler white ^_^

    ReplyDelete
  3. dba~iya dong.memang cute tengokla sapa yang akan mengayakannya hehe

    sunshine~haah warna putih.mula2 nak warna gray tapi tak jadi.putih memang sesuai utk nikah dear. ;)

    lijah~simple je lijah.tak reti la nak gaya2 sgt.hehe

    miey~yeay maceh dear.i loike it too! ;)

    momo~yaaa betul! (macam penah dgr je ayat tu)

    ReplyDelete
  4. Putih atas tu, design dia sangat sweet. Hari tu pun ada nampak baju tu, tapi lupa kat mana, hehe. Cantik-cantik. ^_________^

    ReplyDelete
  5. betul tu yuna.sweet kan?tehehe masa ni siap print and tunjuk kat tailor.nak sangat jenis baju macam salah satu atas tu ;)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)