Sunday, May 22, 2011

The Best Bride & Groom Pose Ever

Assalamualaikum, baa baa cak! lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ouh sungguh tenang rasanya. Jam menunjukkan dekat 2 pagi. What!! Tak tidur lagi. Errr sebenarnya tadi terhegeh2 buat Paper Bag. Malangnya lepas 1 siap, TERtiba terbuka lappy dan akhirnya ditinggalkan kerja-kerja tergendala itu. Ahahaha tak tahan godaan untuk Blokwalking dan post entry. Ngeh ngee

Kemudian teringat B2B cik lijah dan cik hana yang telag mengetag diriku untuk join contest. Adeh. Siap 2 orang tuuuuu tag. Haha macam la kau tu fames sangat kan. Weeek

Anyway thanks to them. Luv luv mereka. Eceh. Kepada pihak penganjur iaitu cik emah, diucapkan ribuan terima kasih kerana telah berjaya mensengkangkan mata saya memilih the best bride and groom pose ever Ala saja2 je join juga kasi meriah. Just for fun! Yeai.

Syarat2 penyertaan:

1. Terbuka kepada semua...Wajib menjadi follower blog cik emah...

2. Menulis satu entry mengenai contest ini dah TAG 5 orang rakan anda.

3. Upload 1 gambar terbaik dalam entry anda tadi yang bertajuk "The Best Bride & Groom Pose Ever". Tak
kisah la gambar pasangan mana pun asalkan korang x copy restricted pic sesape ok.
4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini.
senang kan???


Cak. Saya memilih foto ini. Yang lelaki tu my partner. Oups i mean business partner. Encik Irwan. Bang Iwan!!! Maaf curik picca kamu. Saya suka. Ekekeke


Irwan dan Anis

Tiada kata untuk gambar ni. Suka sebab Cik Puan Anis 'menarik' telinga Encik Irwan. Dalam hati agaknya "Abang, lepas ni duduk rumah diam2, jangan nak keluar sesuka hati, pastu jangan notty2, kalau notty Anis tarik telinga lagi macam ni" Hahaha merepek je aku reka ayat ni. Hahaha ma**** kalau si Iwan tau aku curi gambar diorang. ;D Anyway Selamat Pengantin Baru kepada mereka.

Nak tag sapa ye!! Ok tau dah:
1. DBA
2. LISA
3. NIDA
4. DIDI
5. WANIE


Ok mahu tinggalkan jejak kasih kat blog cik emah ni. Zaaasss!!


p/s: Haih lama dah aku tak jumpa diorang ni. Sejak wedding awal bulan April haritu.


14 comments:

  1. munirah~hihi comel je.

    hana~hehehe

    ReplyDelete
  2. Weeee..kena tag:)kena wt nie.

    Btw,sunshine nyer nama hana eyh?sama nama dgn hana yorie:)br tau:)

    ReplyDelete
  3. hye cik zimie..terpaksa rela join contest emah eh..haha..emah ska gile pic ni..sgt comey!..ol d best cik zimie :)

    ReplyDelete
  4. ahaiiiiiiiiiiiiiiiiii..kene tag la pulak.oh ni contest ye..huhu.ok eden toraiii

    ReplyDelete
  5. huhu, comei pose gitu. cam bebudak. gudlak zimie ye

    ReplyDelete
  6. last date bila for this contest

    ReplyDelete
  7. dba~ dba anda la mangsa seterusnya. Haha. Haah nama beliau hana. Boley la pnggil miss sunshine hana pasni. Hihi

    emah~ haha zimie suka banget! menampakkan keihlasan seorang wanita berkahwin. Haha

    lisa~ apelagi lisa. Torai jangan tak torai. Ekekeke

    ReplyDelete
  8. yaty~ sweet je kan. Hehe

    tiey~30 jun rasanya. Ley tengok blog cik emah ye dear untuk kepastian. ;)

    ReplyDelete
  9. dah lame x join contest2 ni..hehe
    klu rjin wanie join :)

    ReplyDelete
  10. wanie~takpe takpe.take your time.hihi (macam aku pulak tuan rumah contest)

    ReplyDelete
  11. comel la gmbr nie hehehe..sukeee

    ReplyDelete
  12. Uya~memang comel kan uya.hihi 1st time jumpa gambar gaya gini.memang rare ;P

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)