Saturday, April 16, 2011

SBBI : Thank You Tag

Ini adalah post yang agak outdated. FYI, daku melakukan kerja2 part time business printing. Cuma buat masa ni produknya adalah terhad. (Takpe akan cuba menambahkan koleksi dari semasa ke semasa)

Jadi projek terbaru untuk rakan seperjuangan masa kat UKM dulu, Miss B2B Farah adalah membuat Thank You Tag. Majlisnya pada September 2011 ini. Jadi lambat lagi. Nak print sekarang takut awal sangat pula. Tak tahu cantik ke tidak design nya. Harap2 beliau suka. Nguhuhu.

Beliau suruh tiru yang macam dalam ni. Nak letak kat doorgift katanya.
Sumber: Majalah Pengantin Edisi Februari (ada muka Ana Rafalli)

Mari lihat teaser nya.
Thank You Tag
Size: 52x52 mm

Simple je design. Mana satu cantik eh? Terasa semua cantik2 belaka. (Perasan ini worang)


p/s: SBBI (Saya Boleh Buat Ini)

8 comments:

  1. hi zimie, u buat bisnes printing ek?waa bole la i try if nt nk buat tq tag kan? :)

    ReplyDelete
  2. yg corak stripes 2 cntik..tp kna terangkn lg tulisan..:)

    ReplyDelete
  3. dear lisa.boley je.i suke design2 print2 ni.hihi

    dear fir.suka yang tu ek?okes nanti kite edit lagi.hihi.ni pun tgh tunggu tuan punya tag belum kasik feedback.

    ReplyDelete
  4. alolo sweetnye pink stripes..hehe..

    ReplyDelete
  5. hehe...bape eh kalo nak tempah wedding tag @ sticker ngan zimi....?? design sendiri..bgla diskaun dear....kih3

    ReplyDelete
  6. didie~memang sweet.macam lolipop.hihi

    lijah~boley je dear.i tak amik cost utk design la macam tu.hihi nanti kite PM lijah ye.ada email tak? ;)

    ReplyDelete
  7. emel kat lijalila.maulana@yahoo.com....price tu ikut besar kecik jugak ke ea...?? nanti infom ea...

    ReplyDelete
  8. lijah~ok lijah.sat lagi kite email ya ;)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)