Saturday, April 30, 2011

Pelamin Mini Tunang

Ok malas nak cakap banyak2. Taip laju2 (Nak cepat!!Jap lagi nak bergerak ke stesen bas. Seperti diketahui this is scheduled post. Gigih tak? Gigih tak? :D)

Hasil tangkapan di pagi hari yang tenang.


Sumber : Pakcik Google yang baik hati lagikan penyayang.

Drool~











Kenapa ini eye catching? Whoa I like!! Plus macam senang nak DIY. Errr





Buat pengetahuan, ini hanya mini pelamin untuk tunang. So kalau boleh nak buat sesimple mungkin dan sebudget mungkin serta semurah mungkin. Ngihihih.



p/s: Terima kasih kerana menonton.


11 comments:

  1. hehe byk pilihan tu dear..cri y senang2 nk diy tp meletop :) emi pon diy jugak mini pelamin utk tunang..jimat tau :) btw good luck utk diy

    p/s: nati sudi2 lah visit emi ye..kite exchange link hehe

    ReplyDelete
  2. hehe byk pilihan tu dear..cri y senang2 nk diy tp meletop :) emi pon diy jugak mini pelamin utk tunang..jimat tau :) btw good luck utk diy

    p/s: nati sudi2 lah visit emi ye..kite exchange link hehe

    ReplyDelete
  3. cantekkk..yang no 4 tu pun cantikkk..hehe sweet sgt...

    i folo u k.."P

    ReplyDelete
  4. lijah~psssst cantik sebab senang nak diy.padahal yang lain2 pun cantik gak.tehehe

    emi~yeay memang cantik.hihi nnt kite lawat blog kamu ye ;)

    ieda~ooo suke no 4 tu.hihi sweet je pink kan?

    momo~memang sweet macam gula2.haha

    ReplyDelete
  5. babe yg ada krusi yg u kata sng nk DIy tu i suka.dlu i ade save that picture gak.kekekeke..but end up i takde mini pelamin pn just sarung dlm bilik kekeke..

    terliur i tgk semua pelamin mini lawa2 ni huhu...(sambil doa DIY mini pelamin nikah nt pn bole cntik cmtu huhu)

    ReplyDelete
  6. lisa~izzit?sabo jela.sama taste la plak.hehe.

    i berangan je yang.entah2 tak jadi.sarung dekat ruang tamu je kot.mak apak kata tak payah la langsir2, bidai2 ni.huwaa musnah impuan.

    ReplyDelete
  7. hi..simple n sweet pelamin2 kat atas tu..ana pn tym tunang wat pelamin sndr..save cost..cume letih sikit lor..meh la jenguk blog ana :)

    ReplyDelete
  8. @bluefairy mmg simple kan?hope senang la nak DIY.sy pon maybe DIY my pelamin nikah :)

    ReplyDelete
  9. suka gak no. 6 and no. 7, but no. 7 tu cm susah skit nk diy..bnyk koje.. ;p hehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)