Friday, April 29, 2011

Paper Bag? Blurry~

Baiklah. Seperti diketahui door gift tu dah beli. Yayy! Yang belum beli dan masih on hold adalah paper bag. Takkan nak bagi bodoh2 macam tu. Huaa nak tak nak kena mencari paper bag yang sesuai untuk bagi pada pihak Lelaki dan saudara mara. Herm pening! Yang DIY ni jenis craft brown paper bag saiznya kecil. Tak muat je. (Tulah sapa suh beli door gift yang gedabak camtu. Ngehe) Ada ke saiz besar? Adoy. Nampaknya kena la beli paper bag yang jenis besar. Saiz lebih kurang ni 11x12x9cm (panjang x lebar x tinggi). Besar gak saiznya.

Mana pulak aku nak rembat ni?


Aritu jalan2 kat Ayer Hitam pastu Bonda pula tak berkenan. Katanya cari je di Nilai. Baik bonda. (Bukan Blondal dekat Tol Batu Tiga Shah Alam tu ya) Ada sapa2 paham ke? Haha!
.
.
.
.
.
.
Alamak tetbe blur. Ada sesapa nak bagi cadangan tak? Nak paper bag dalam 20 pcs je. Beli atau DIY? Thanks a lot dearies ;)


p/s: Baru nak start mengelabah. Hua cecepat pergi beli majalah DIY hantaran. Err ada kene mangena tak? Ngakahkah

13 comments:

  1. Kalau ada masa boleh DIY.. boleh buat ikut kreativiti sendiri. Lagipun 20 je kan? kita rase utk vip pun kite nak DIY jugak..

    ReplyDelete
  2. zimie..DIY je...jimat sket..lg pon 20 pcs kn..cuba zimie tgk blog cik el@ darah manis, dia wat paper bag sndri, cantik..warna warni

    ReplyDelete
  3. kalau cam banayk masa, keretif.ok je buat sendiri. Kalau takde masa. beli sja la kan..:P

    ReplyDelete
  4. klu 20pcs sahaja, DIY sniri la.. bru hasil gempak kot.. slo slo buat.. good luck!

    ReplyDelete
  5. org pon suke DIY.....!!! boleh bg personal touch kat situ...hehe

    ReplyDelete
  6. hee...~~! paper bag??? el ade sorang kwn ni. dia mmg reti wt paper bag. simple but nice... boleh berunding dgn dia. dia ade kt blog el.. nama dia miz nurul... kalo perasan ade checklist nama NURUL. dia la org nye...

    ReplyDelete
  7. hee...~~! paper bag??? el ade sorang kwn ni. dia mmg reti wt paper bag. simple but nice... boleh berunding dgn dia. dia ade kt blog el.. nama dia miz nurul... kalo perasan ade checklist nama NURUL. dia la org nye...

    ReplyDelete
  8. sunshine~ooo diy ya?itula pasal.macam best je kan?adoi sempat lagi ke ni?tinggal sebulan lagi.

    ekin~baiklah.itu yg tengah fikir ni.jimat kot diy.

    nida~thanks dear.nnt zimi visit.adeh tak nyempat2 nak tengok.

    aiman~haah tak kreatif.tu masalahnya.hihi

    yati~baiklah nnt akan cuba.huu

    momo~haah 20pcs je.tula baik diy je kan.nasib sikit je.;)

    lijah~anda ni memang ratu diy.pandai la personal touch lijah ni.kite tak reti sgt.hihi

    darah manis~amboi kemain lagi nickname dia.hehe ok el.thanks 4 info.nnt zimi pergi ushar blog el ye ;)

    ReplyDelete
  9. Hr tu sy ade terbeli this paper bag kat KL. Intent nk buat DIY. Tp x sempat. Terbeli hr tu dlm 1000 kpg. Syg plak nk biarkan a.k.a membazir... so if ade yg interested nk bli, leh contact sy 0139595581. Harga leh runding..:)

    ReplyDelete
  10. thanks roses.i will spread to others :)

    ReplyDelete
  11. Drop by my blog for super cute & cheap printed paperbag and sticker. For wedding, engagement, birthday etc…

    Google: cardbymyan or click here ;)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)