Sunday, April 17, 2011

Nak Beli Kain. HELP!

Harini dapat jejak kasih shoutbox dari seorang blogger business on9, Puan Sulam Qistina.

Akak ni tau2 aje saya suka sulam. Macam mana akak ni tahu ha?! Hihi Ok2 takpe. Di kala daku malas nak mencari2 baju di saat kesibukan melanda kehidupan. Sibukkah? Ngahaha. MALAS! Kebetulan daku memang tengah memikirkan nak beli baju/kain untuk buat Baju Kurung. Baju ni untuk jadi Bridemaids my BFF si iLalalala. Ini untuk TUNANG. Bukan kahwin! (Masa tunang pun perlu Bridesmaids ka?Ayooo. Member punya pasal) Ok2 fine. She really needs me when she needs me.

Cuma tak ingat lak tema nya apa. Tak mau la tema sama dengan BFF tersebut kan. Nanti daku yang terlebih vogue! Agak perasan di sinun. Maka dengan itu, kena pilih warna2 yang agak kusam dan bodoh. (Kesian warna itu tidak bersalah)

Kalau warna ni ok tak tawan-tawan?

Pilihan 1

Pilihan 2

Pilihan 3


Pilihan 4


Mana satu nak pilih ni? Terasa empat2 tu cantik. Dari semalam entri aku pasal pilih memilih. Ngakah3. Sekali pandang hitam tu cantik. Dua kali pandang yang biru tu cantik. Berbelah bahagi. Adess. Tak suka memilih! Saya adalah seorang yang susah untuk membuat keputusan.

Minta tolong ya dearie bloggers. (Sambil buat muka kucing Shrek). Jasa anda akan ku kenang. Tocei tocei.


p/s: Maaf terkeluar tajuk. Ini bukan perihal pertunangan saya.

17 comments:

  1. Suka yang first tu... menyerlah...

    ReplyDelete
  2. miss sunshine~yeah! thanks. kite pon rasa yang hitam tu santek ;)

    ReplyDelete
  3. dba rasa yang no 4 tue nmpk sweet:)

    ReplyDelete
  4. rasa no 3 n no 4 tu cantek...no 4 tu cam len sket...cantik..no 1 tu cantik gak, tp nida da slalu nampak yg tu, dlu ofismate nida ada mcm tu, so nida nampak biasa je la...

    ReplyDelete
  5. maceh b2b semua.muahh!

    nampaknye banyak vote no 4 ;)

    ReplyDelete
  6. saya pon suka no.2...mesti menyerlah in pic...siyes...kih3

    ReplyDelete
  7. kan lijah?terasa no 2 paling menyerlah.dari jauh boleh nampak.biru mata hitamku.hihi

    ReplyDelete
  8. maceh tawan-tawan ;) makin susah nak wat keputusan.haha

    ReplyDelete
  9. since i suka pink, i pilih no.3 & no.4...hihihihi

    ReplyDelete
  10. nana dear. ikutkan nak semua tapi budget tak mengizinkan. hihi

    ReplyDelete
  11. ehem.fyi,setelah semua perkiraan, percaturan dan pendapat di ambil kira, saya bersetuju untuk pilih design no. 4. pssstt yang best, BFF kata nak bayarkan.hihi

    p/s:thanks sesangat kat b2b yang bagi pendapat.muahhhh!! ;)

    ReplyDelete
  12. Hai...tumpang promo boleh?

    Jemput lawat kami di FB Page Butik Alya Aisyah atau blog kami butikalyaisyah.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)