Monday, April 25, 2011

Idea Door Gift Perhiasan

Sejak semalam IDEA jela yang kau post ye. Ngahaha. Mingu depan depan depan (3x depan ok!!) baru ley beli munge2. (Takle beli minggu ni la. Masing2 busy bee. Jadi postpone the journey to da South) Bila la aku nak belajar mengDIYkan diri ni ya. Adeh -_-'

Then aritu, ye aritu la kan Bonda kata nak bagi door gift ala2 Islamik. Kemudian, beliau menukar fikiran pula nak door gift perhiasan alalala kaca pula. Nampaknye memang ke NILAI nanti untuk beli munge2 dan door gift la.

Jadi, sebelum pergi, kena la survey2 dulu. Tak banyak pula hasil tangkapan pada harini.

Pinjam ya kak Zie (macam dah lama kenal je) Haha
Suke tak? Suke tak? Surpriseeeeeeeeee!! Persis Eric Leong.

Nak yang kaca2 macam ni lah. Kalau makanan mak kata NO. Kalau tasbih/yassin pun mak kata NO. Jadi, inilah agaknya ya. Kaca2 ala2 English pon ok jugak. Tapikan mesti MAHAL kan. Hurm.

We ols banyak terima door gift gelas dan cawan. Sampai sekarang guna tau. Meh terjah barang2 yang ada dalam dapur kesayangan hasil door gift majlis perkahwinan. Kalau cawan/gelas pun ok kot. Boleh guna utk minum seharian. Mueheh


.
.
.
.


Atau pun ini? Gila kecil. Buat minum air zamzam boley la.
Urgh jari tak cantik!

p/s: U ols ada cadangan tak kalau jenis perhiasan gini, nak bagi jenis apa ya? Need your helpsss. Thank you in advance dearie B2Bs ^^

4 comments:

  1. pening eh nak pilih doorgift,,me pon same..dok cari idea lagi nak beli ape..anyway gud luck dear ^_^

    salam kenal..follow kamu ^_^ me b2b jugak..jom shar info n pendapat

    http://akemiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nk perhiasan mcm nie??mcmana?? *blur*

    ReplyDelete
  3. miey~hai miey.sama la.pening betul.tadi baru je shopping.hehe ok link kamu dah ;)

    nana~beli dah nana.tadi.haha

    dba~takla dba.nak yang jenis kaca2.tapi segala masalah dah selesai.singgah ayer hitam tadi beli door gift.hihi

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)