Saturday, April 9, 2011

Buku Nota Dan Fail

Agak wordless pada harini. Nak update pasal Binwani dan Nagoya sebenarnya. Sabar menanti ok! ;)

Kat sini hanya nak kongsi kepada B2B iaitu anda digalakkan buat satu checklist hardcopy. Maksudnya ada buku, fail, print out mana2 design kain, baju, hantaran yang u ols suka supaya senang bila tiba masa shopping nanti. Percayalah. Senang kerja u ols nanti. Ni pun dapat daripada blog B2B yang lain. Biar lebih sistematik. Yela pasni kan nak uruskan husband, rumahtangga. Ngihihi. Cewah! Lagipun nak jadi B2B ni kena la pandai menguruskan kerja sebab pasti B2B ni semua busy dengan kerja, study, etc. Confirm takde masa nak menguruskan 10 kerja dalam 1 masa! Jadi dengan adanya buku, checklist ni semua pasti akan memudahkan kerja u ols. ^^

Kiri : Buku nota dan resit hantar baju untuk tunang. Jeng3
Kanan : Print out hardcopy hantaran DIY. Sumber : Encik Google ku Sayang ^^


No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)